2777
2789

عاقا من چهارده پونزده سالم بود مامانم بهم گفت برو وایکتس بدون بو بگیر وقتی رسیدم دم سوپری به آقاهه گفتم آقا یه وایکتس بدون بوس بدین 

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چن روز پیش جزومو تو کلاس جاگذاشته بودم . صب روز بعد رفتم بردارم نبود. رفت. نگهابانی گف برو تو اشغالی رو نگا کن شاید انداختن اونجا. خلاصه رفتم در کلاس باز بود و منم رفتم تو نگاه طرف استادو دانشجو ها نکردم رفتم تو اشغالی رو نگا میکردم و دنبال جزوم. یدفه حس کردم کسی نگام میکنه برگشتم دیدم هفتاد جفت چشم زل زدن به من استادم زل زده ینی چی میخای اونجا.منم جیغ زدم مث بچه ها فرار کردم .حالا همه هم ورودی خودم بودن استادم استاد خودم بود .ینی مردم از خجالت

خدایا ابر میفرستی بارون نمیدی؟خوبه منم وضو بگیرم نماز نخونم؟😕

بخدا مردم از خجالت کاش حداقل نمیشنفت

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

سلام، کاربری آقام.

سوتی داغ مال همین دو ساعت پیشه...

واسه ناهار دیر رسیدم خونه همه ناهار خورده بودن

داشتم غذامو گرم میکردم ک کلی ازش ایراد گرفتم

اه چ پیازهای درشتی

رب نداره

کو گوشتش

اینا همه سویاس

چ خمیر شده

اه ولش کن نمیخورم

این چیه دیگه...بعد فهمیدم خاله خانم پختن، یهو کلی تعریف و تمجید کردم...گفتم شوخی کردم...

بچه بودم حدود 5 سالم بود مامانم گفت برو گوجه بخر من 1 ساعت در سوپری محله وایستادم تا آخر فروشنده منو دید و بعد هم هر چقدر میگفتم گوجه میخوام میگفت ما نداریم باید بری سبزی فروشی من هم زدم زیر گریه چون میترسیدم مامانم دعوام کنه دیگه فروشنده دید گریه میکنم من بغل کرد برد سبزی فروشی چبرا گوجه خرید تا در خونه هم باهام اومد. نمیدونم سوتی هست یا نه ولی هر وقت یادم میاد میزنم زیر خنده. فروشنده میگفت والا به خدا ما گوجه نداریم بچه 😂

وایتکس بدون بوس پوکیدم😅😅

هنوز که هنوز یادم میوفته هم خندم میگیره هم خجالت میکشم

این سوتی نیس خاطره است.همکارم بهم گفت ساعت چهار رانی مریض تخت دو بده.(منظور رانیتیدین هست.که اصطلاح پرستارا میگیم رانی).آقا ساعت چهار همراهه اومده میگه رانی مریضمو بدین.گفتم آقا رانی چیه.رانی نداره.میگه خودم شنیدم اون‌پرستاره گفت به مریض من رانی بدین.هدچقد ت ضیح دادم نمی قهمید.داد میزد شما پرستارا دزدین رانی مریضا رو می دزدید🙁

بچه بودم حدود 5 سالم بود مامانم گفت برو گوجه بخر من 1 ساعت در سوپری محله وایستادم تا آخر فروشنده منو ...

خخخخخخخ