2777
2789

برخورد مربیشون چطور بود 

امروز پسرم روز اولی بود که میرفت مهد احساس کردم مربیش اصلا تلاشی نمیکرد برای اینکه پسرم با محیط آشنا بشه وخوشش بیاد میخوام ببینم تجربه ی شما چطور بود 

شکست یتیم است ولی پیروزی هزار پدر دارد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه من خیلی کوچیک بود که رفت. مربیش باید مواطب میبود که نیفته چون هنوز کامل نمیتونست بشینه. خوب بودن و منم تا حالا راضیم دو ساله که همونجا میره. دیگه یه چیزهایی هم تو همه مهدها یکجورن در کل مثل مادر که توجه نمیکنن اینهمه بچه اونجاست باید به همه برسن‌. وقتی مهد میفرستی باید دلتو خیلی بزرگ کنی عزیزم

من که بچه ندارم ول روز اولی که رفتم مهد همه گریه میکردن من تازه به مامانم میگفتم برو نمی‌خوام باشی 😁

نم نم خودش آشنا میشه با محیط این شکلی که بهتر البته از نظر من

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

مربیش ک عالی بود بهم گفتن پشت در کلاس بشینم تا پسرم بهونه گرفت منو ببینه خیالش راحت شه 

قربونش برم روز اول اصن یادش نیفتاد مامانی داشته یا ن 

روز دم گفتن تو حیاط نشستم بازم سراغی ازم نگرفت 

روز سوم براش سرویس گرفتم رسما مامان تعطیل شد 😁😁😁

من بچم رفت مهد فقط بيرون با اسباب بازيا بازي كرد دو روزم خودم موندم پيشش

بعدشم مديرشون گفت تا زماني كه خودش نخواد اصرار نميكنيم كه بره تو كلاس

البته پسرم همش ٥ روز رفت و گفت دلم برات تنگ ميشه 😬

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!

وای مربی ها چه دل گنده ای دارن نی نی کوچولو قبول میکنن . راس میگن مربی ها واقعا سرشون شلوغه قد مادر نمیتونن برسن . من مربی پیش دبستانی ام فقط شش ساله قبول میکنم کلی آیه الکرسی میخونم تا سالم تحویلشون بدم با اینکه از پس خودشون برمیان . سکته میکنم اگه بچه دویاله رو بدن نگه دارم . اگه چیزی بخوره چی ؟ اگه سرش جایی بخوره چی ؟ انقد خود خوری میکنم 

هیچ