2777
2789
عنوان

ی سوال..اگ شوهرتون سر ی موضوع ...

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 112 پست
ولی خانواده شوهر من واقعا ب کار من کار ندارن

خوبه پس قدرشونو بدون مال من حتی شوهرمم پر میکردن تا اخر دستشون رو شد دروغایی که پشت سرم پیش شوهرم گفته بودن شوهرم دید دروغ بوده از همون اول فقط دوبهم زنی میکردن چ دعواهایی که نیومد تو خونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه پس قدرشونو بدون مال من حتی شوهرمم پر میکردن تا اخر دستشون رو شد دروغایی که پشت سرم پیش شوهرم گف ...

ن من خانواده شوهرم کلا برام مهم نیستن هرچی بگن شوهرمن انقد بداخلاقه ک نمیتونن پر کنن

این نیز بگذرد .. 
من تو عقد باردارشدم😏نمیخواستم بچه ب شوهرم گفتم زوده گف نه باید ببینم باردار میشی یا ن که اگ نشدی بر ...

😐این مدلشو نشنیده بودم  تا جوونیم خب بگو تا ازدواج کنیم تقریبا یکی دوسال بیشتره ک باز جونیم 🤦🏻‍♀️

دکترگفت: چه اش هست ؟                                       گفتم توی سرش بازار مسگرهاست                                 توی دلش رخت میشورند🍂
😐این مدلشو نشنیده بودم  تا جوونیم خب بگو تا ازدواج کنیم تقریبا یکی دوسال بیشتره ک باز جونیم 🤦 ...

چرت میگف بابا فقط نمیدونم چرا بدبختی اینه اون پیشنهاد ازدواج داد اون اصرار کرد 

این نیز بگذرد .. 
چرت میگف بابا فقط نمیدونم چرا بدبختی اینه اون پیشنهاد ازدواج داد اون اصرار کرد 

همشون همينطورن

دکترگفت: چه اش هست ؟                                       گفتم توی سرش بازار مسگرهاست                                 توی دلش رخت میشورند🍂