2777
2789
عنوان

بیضه نزول نکرده

226 بازدید | 4 پست

سلام خانما پسرم 11ماهس بیضه نزول نکرده داره از 7ماهگی متوجه شدم 3تا دکتر متخصص وفوق بردمش گفتن عمل بشه نوبت زدن برای اخر بهمن میخام ببینم کسی اطلاعاتی در این مورد داره نگرانم نمیدونم چکار کنم میترسم اخه دکتره گفت عملش کردم 6پاه دیگه باز عمل داره خیلی بداخلاقه دگتر نشد بپرسم چرا اهوازم گفتم ببرمش اصفهان بنظرتون چکار کنم کسی تجربه ای داره بگه

[QUOTE=116278808]من تجربه ای ندارم. برای پسرم فتق عمل کردیم. از کجا فهمیدین بیضه نزول نکرده؟[/QUOTEعملش کردی اذیت کرد؟بخیه کجاش خورد؟؟عزیزم بیضه سرجاش نیست کیسه سمت راستش خالیه مشخصه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=116278808]من تجربه ای ندارم. برای پسرم فتق عمل کردیم. از کجا فهمیدین بیضه نزول نکرده؟[/QUOTEع ...

پسر من ۳۵ روزه بود طفلی. یک هفته سخت بود. معلوم بود یه کم درد داره. هی زور میزد و گریه می کرد. بخیه هاش جایی که خانوما سز میکنن، اونجا بود. ولی خدا روشکر عمل راحتی بود. الانم اثرش خیلی محو شده. برای من خیلی سخت بود. ایشالا خدا بهت قدرت میده به سلامتی عمل میکنه پسرت

پسر من ۳۵ روزه بود طفلی. یک هفته سخت بود. معلوم بود یه کم درد داره. هی زور میزد و گریه می کرد. بخیه ...

ممنون انشالا ..طفلی اخییی 35روزه خوبه زیاد حالیشون نیست تکون نمیخورن من 1سالشه میخاد بازی کنه میگه بغل کنید تاتی میکنه سخته دنبال دکتر خوبم اصفهان