2777
2789

سلام بچها من از طلاق و تنهاییش و نیازای بعد طلاق و حرف و نگاه جامعه میترسم میش از تجربیاتتون بگین ؟؟

من تاپییک قبلن از همسرم و اتفاقای تلخ زندگیم زدم .بعد اون اتفاق خیانت همسرم ..از نظر مالی و تفریحی کم نمیزار ..ولی خیلی تو خونه داد میکش و فوشا بد میده .توقعات وحشتناک مالی بیجا داره .پدرمو در اوورد از بس طلبکار و بندار .الان دوشب اومدم خونه مامانم ..استرس و تنش عصبیم  یک در هزار شد اما احساس وابستگی میکنم .ولی دوستش ندارم و متنفرم ازش .اما احساس میکنم جاش خالی ...ولی ارزوم این که طلاق بگیرم ..ولی هر جا دیدم همه مطلقه ها پشیمونن .یا بعضیاشون تو حسرت زندگی بعضی متاهلان .یا حتی حاضرن زن دومم بشن ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی،شمام که نگاه بد جامعه رو خودتم داری،بله،خیلی سخته،ازدواج بعدی هم به مراتب سختتره،نگاه جامعه افتضاحه ،نگاه خانواده هم همینطور،کلا امید من که فقط به قیامته،اونروز از خدا بپرسم چرا؟

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 
مرسی،شمام که نگاه بد جامعه رو خودتم داری،بله،خیلی سخته،ازدواج بعدی هم به مراتب سختتره،نگاه جامعه افت ...

من هنوز طلاق نگرفتم دارم از همه میپرسم ببینم چی در انتظارم ...

والا چند خط آخرت درمورد مطلقه ها دهانم را دوخت. از همجنس بشنویم دیگه از بقیه چه انتظاری. 

نمیدونم چرا بعضی ها فکر می کنند طلاق گرفتی چشت به زندگی و شوهر اوناست آدم نمیدونه برا این ها بخنده یا گریه کنه یکی نیست بگه تو اگه زندگیت بهتر از من بود این ترس هارو و فکرهارو نداشتی

تیکر رسیدن به آرزو هامه.....سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!  😊😊😊

نگیر پس😒😔

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 

عزیزم  تا میتونی زندگیتو حفظ کن. یعنی بجنگ براش .زود نگو طلاق .حرف بعضی خاله زنکارو گوش نکن .بله اکثر موارد بعد طلاق مشکلا بیشتر میشه .حرف و حدیث خواهی داشت اینجا ایرانه .

برا طلاق اول فکر کن ببین کیا پشتتن.پدر ی مادری  یا کاری که درآ مد داشته باشی .

قلدرم قلدرم های برادر .شوهر خواهر .دایی .عمو  رو که میگن آ ره طلاقتو میگیریم یا تو بی کس و کار نیستیو ول کن. اونا واسه دوروزه بعدا هرکی میره سراغ زندگیش چون خانماشون هم میگن مگه ما کم خودمون دردسر داریم ول کن به زن و بچت برس و ......

پس فقط پدر و مادر محکم باید داشته باشی و پول که به طلاق فکر کنی .ولی اگه میتونی زندگیتو از نو بساز 

حتما تو هم اشتباه کردی که فوشت داده برگرد خونت طلاق خوب نیست

فوش حرف عادیش .. کلن اینجورن اول زندگیی و تاپیکا منو بخون .هیچکس از سر فوش زندگیش نمیریزه بهم ...بعدشم اگ شوهر شمام هر روز بهت بگه حرومزاده .....ه ..میچسبی به زندگیت 

عزیزم  تا میتونی زندگیتو حفظ کن. یعنی بجنگ براش .زود نگو طلاق .حرف بعضی خاله زنکارو گوش نکن .بل ...

خیلی تلاش کردم اما همسرم  از اصل خراب ..ذات ..تربیت خانواده .ولی هیچکس پشتوانم نیس .ولی از لحاظ مالیم قبالم هست که همسرم نقدی میده..ولی خانوادم  دشمن هم هستن

خیلی 

والا چند خط آخرت درمورد مطلقه ها دهانم را دوخت. از همجنس بشنویم دیگه از بقیه چه انتظاری.  نمید ...

عزیزم زندگی منا دوست مطلقم نابود کرد ....فقط بخاطر پول .خونه و ماشین زیر پام .خودشو به اب و اتش زد که شوهرم منو طلاق بده ..ووو دست اخرم  خودش بهم گفت من چیزی برا از دست دادن ندارم ..تویی که باید بترسی...و بشوهرمم گفت بود زنت لیاقت زحمتای تو رو نداره .قدردان تو نیس و خیلی حرفا دیگ 

خیلی تلاش کردم اما همسرم  از اصل خراب ..ذات ..تربیت خانواده .ولی هیچکس پشتوانم نیس .ولی از لحاظ ...

پس خواهرم  برو و اول یه شغل تو محیط زنانه و بی حاشیه پیداکن  که خرجت دربیاد بعد طلاق هم مستقل زندگی کن مثلا  یه واحد نقلی اجاره کن.که سر بار این خانواده ای که گفتی نباشی .تونستی ادامه تحصیل هم بده روحیت بهتر میشه