2777
2789
عنوان

خواستگاری پسرعموم و جواب رد من. الان پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 3901 بازدید | 135 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این همه اون اومد جلو یبارم تو برو  اگه نری جلو و نشه به هم نرسید تا آخر عمرت حسرتش به دلت میمو ...

چجوری برم جلو 

تا اخر عمر سرکوفت برنه خودت اومدی... 

دعا کنین دوباره بیاد سراغم

دختر بودن هم قوی بودن نیاز داره هم ظریف بودن...
یه مشاوره برو .از اشنایی فامیلی ‌...یه امارشو دربیار ببین چ میکنه و در چ حاله ؟ شاید به کسی قول ازدو ...

قسم خورده ازدواج نکنه  تا زمانی ک من ازدواج نکنم 

همسایمونن. امارشو دارم اگ با کسی هم در ارتباط باشه مطمئنم جدی نیست رابطش

دعا کنین باز پاپیش بزاره

اخه چون من اذیتش کردم شخصیتشو له کردم جاهایی ک من هستم کم میاد نمیتونم خوب دلبری کنم به مامانم گفتم ...

یه گوشیشو خاسی میگی شخصیتشو خرد کردی 😏🤔🤔🤔اعتراف کن چیاگفتی بهش مگه ؟؟؟

❤روبه خدا بسپار. برای حاجت خودتون و من صلوات میفرستید🙃🌼
پسر دختر مطمعنی تو فامیل نداری باهاش درمییان بزاری  بگه فلانی الان خیلی روحیش فرق کرده الان جل ...

نه 😔

کاش یه همچین ادمیو داشتم تو زندگیم... 

تو فقط دعا کن عزیزم اگ ناراحت نمیشی نگم😔

انشتءالله که صحیح و سالم نی نی هات بدنیا بیاد بفرستیشون خونه بخت

بعدم عکسشو برا من بزاری ذوق مرگ شم😍😍

میشه درخواست دوستی بدم؟؟

خداجونم میشه به منم نی نی بدی؟🥲(یکسال و نیمه منتظرم)
قسم خورده ازدواج نکنه  تا زمانی ک من ازدواج نکنم  همسایمونن. امارشو دارم اگ با کسی هم در ...

عجله نکن تو ک ۷ سال صبرکردی هول نکن 😁😁ولی یه چیزی حرفی شوخی کن ک بگیره حرفتو و بقیه ش با اون 

یه گوشیشو خاسی میگی شخصیتشو خرد کردی 😏🤔🤔🤔اعتراف کن چیاگفتی بهش مگه ؟؟؟

جلو همه فامیل دوست و دشمن گفتم نمیخامت به درد من نمیخوری. بعدها جلو همه گفتم در حد من نیست فلانی  

مادرشو بارها فرستاد جواب ناجور دادم . با یه نفر هم دوست شدم یه پسرعموی دیگم ک همزمان با این پسرعموم منو میخاست و جواب منفی بهش دادم فهمید و به این پسرعموم گف خلاصه بهش برخوردو شخصیتش خورد شد... 

عجله نکن تو ک ۷ سال صبرکردی هول نکن 😁😁ولی یه چیزی حرفی شوخی کن ک بگیره حرفتو و بقیه ش با اون 

من 7 سال صبر نکردم ک... 

ازم ناامید شده کامل 

زیاد دورو ورم دیگ افتابی نمیشه تا در باغ سبزو بهش نشون بدم البته به جز نگاه کردن هم کاری ازم برنمیاد.. 😔😔😔

جلو همه فامیل دوست و دشمن گفتم نمیخامت به درد من نمیخوری. بعدها جلو همه گفتم در حد من نیست فلانی &nb ...

الان چی کسی رو دیگه پیغام نداده تواین مدته ؟؟؟ الکی حرف بنداز خاستگا  ر غریبه داری ببین چ میکنن ؟ 😁

ببین دل و بزن به دریا به مامانت بگو یه چیزی میشه بهتر از این بلاتکلیفیه

گفتم به مادرم. باهاش راحتم.... 

اما پسرعموم ازم ناامید شده پاپیشنمیزاره کمامانم جواب مثبت بده 

تا اخر عمرم حسرتشو میخورم حسرت داشتنشو...