2777
2789
عنوان

کفتر چاهی مزاحم

2168 بازدید | 6 پست

راهی بلدین این کفتر چاهی ها رو از تراس دور کنم؟؟

تازه اومدیم این خونه، وایسادم جوجه هاشون بزرگ شن و برن، حالا یه سری دیگه اومدن بالای کولر تخم گذاشتن🤦🏼‍♀️ نایلون کشیدیم باز از پشت کولر میان تو تراس

صدای بغ بغو و کثافت کاریشون تو تراس عصبیم کرده! 

هرکی راهکار بلده که اینا بدشون بیاد و نیان این سمتی بگه توروخدا

آنفولانزا مرغی نگیریم صلوات

امیدوارم انقدر موفق بشم که بتونم حتی به اونایی که بهم گفتن نمیتونی کمک کنم... اونایی که مسخره کردن و گفتن دلت خوشه... من دارم به هدفم نزدیک و نزدیک تر میشم💪🏽
کل قسمت ورودی تراس رو توری بزن خونه روبروی ما اینکار کرده

آره فکر خوبیه، نایلون خفه کرده فضا رو

مرسی

امیدوارم انقدر موفق بشم که بتونم حتی به اونایی که بهم گفتن نمیتونی کمک کنم... اونایی که مسخره کردن و گفتن دلت خوشه... من دارم به هدفم نزدیک و نزدیک تر میشم💪🏽

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا مشکل منم همینه..صبحا صدای پریدنشون رو‌کولر میره رومخم..میگم زمستونه گناه داره اوارشون کنم..تا ...

منم دلم سوخت گفتم وایسم پریدن یاد بگیرن که یه زوج جدید رو کولر فرزند سازی کردن😂 خستم کردم، ۱ ماهه اینجام دلم میخواد بگیرم خفشون کنم

منم دلم سوخت گفتم وایسم پریدن یاد بگیرن که یه زوج جدید رو کولر فرزند سازی کردن😂 خستم کردم، ۱ ماهه ا ...

کجایی شما؟چقد شبیه همیم..خخ..اینام گند میزنن تو بالکن..شوهرم مبگه ولشون کن گناه داره این همه زحمت کشیدن لونه ساختن این سرما بیرونشون نکن

کجایی شما؟چقد شبیه همیم..خخ..اینام گند میزنن تو بالکن..شوهرم مبگه ولشون کن گناه داره این همه زحمت کش ...

ما غرب تهرانیم

وای شوهر من از من شاکی تره، زدن کلی از کاکتوساشو شکوندن، تا میبینتشون میفته دنبالشون😂