2777
2789

من ۳۲ سالمه 

و ازدواج نکردم (بخاطر رفتار بد پدرو داداشتم از مردا متنفرم)

خیلی ترسو هستم

چون خونوادم دست بزن دارن

یه خواهر داشتم

انقد کتکش زدن مرد

حتی عمو و پسر عمومم میومدن میزدنش

خلاصه خیلی میترسم 

هم خودم هم خواهر کوچیکم

ولی همش مجبوریم مدارا کنیم

مادرمم بیماری روحی داره

😥😔

تا کی ؟

ترست تا کی ؟

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب باید چکار کنم

وقتی خواهرت فوت شد علت مرگ هیچکس نفهمید واقعا جرم . 

با ترست روبرو شو و ازدواج کن انتخابت دقت کن همه مردا ک بد نیستن شده سنتی بسپار ب کسی برات کیس بفرسته ترست بی مورده این همه آدم ازدواج کردن و خوشبختن :)

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
هر کاری میکنم از یه مردخوشم بیاد نمیاد دست خودم‌ نیست

عزیزم حق داری زندگی همشم ازدواج نیست ولی اگ واقعا نیاز داری ترست روبرو شو 

هر کاری میکنم از یه مردخوشم بیاد نمیاد دست خودم‌ نیست

اشکال نداره خودتو مجبور نکن راحت تصمیم بگیر بدون استرس عشق بعد ازدواج هم بوجود میاد فقط انتخابت درست باشه بعد پشیمون نشی

هیچ
خاستگار دارم باید ی کاری کنم ولی نمیدونم چجوری چکار کنم

شرایط تو میدونه ؟

میتونی بری مشاوره ک راهنماییت کنه ناخوداگاهت ک اینقدر منفی شده رو پاکسازی کنه کمکت کنه ک رفتارت چطور باشه با خواستگارت ان شاالله ک اتفاقای خوب از در و دیوار برات بباره :)