2777
2789

من ۱۶هفتمه،فردا وقت دکتر دارم ،احتمالا واسه ۱۰ دی اینا بهم وقت سونو ۱۸هفته بده،تو ان تی بهم گفت چیزی به نفع پسر نمیبینم ولی از این سونو معروفا نبود،دوس دارم زودتر مطمن شم دختر یا پسر تا واسش اسم انتخاب کنیم

شمام بیاین بگین تو ان تی بهتون چی گفتن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به تاپیک می خورد بهمون اطلاعات بدی ما هم مثل خودتیم

زندگی بافتن یک قالیست* نه همان نقش و نگاری که خودت میخواهی*نقشه را اوست که تعیین کرده*تو در این بین فقط میبافی*نقشه را خوب ببین*نکند اخر کار*قالی زندگیت را نخرند!
مبارکت باشه عزیزم،ولی واسه ان تی که ۱۱تا۱۳هفته باید رفت،دیر نرفتی؟

ارع گلم ان تی رفتم

گفتن پسرع

14هفته چکاب رفتم اونجاهم گفتن پسره

ولی اگ بگن دختره ممکنه اشتباه بگن

جان منی تو پسرم❤(گل پسری دارم چشم رنگیه سرخ و سفیدوتپلیه ی)😍❤🧿

منم مثل خودت نمی دونم بمن گفت میتونم بگم دختره  

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

اینکه میگن جنسیت بچه مهم نیست فقط انشالله سالم باشه، یک شعاره

ولی ماها از ته دل دلمون می خواد بتونیم بعدش را تصور کنیم و جنسیت را مهمترین ویژگی می دونیم که برای شناخت بچمون مهمه

اما من از یک بعد دیگه میگم

چرا جنسیت آدم ها تعیین کننده هویتشونه؟ یعنی من اگر دختر نبودم، پسر بودم، شخص متفاوتی بودم؟

کاش بتونیم قبل از اینکه جنسیت افراد، رنگ پوستشون، رنگ چشمشون، شغلشون و این ویژگی هایی که هویتشون را نمی سازه برامون مهم باشه، به جنبه های عمیق تری فمر می کردیم.

راجع به آدم بزرگ ها هم همینه

تا می شنویم کسی نامزد کرده می پرسیم شغلش چیه، چند سالشه، چی خونده، اهل کجاس؟

درحالیکه راجع به خودمون می دونیم اینها نیستن که ما را معرفی می کنن

ارع گلم ان تی رفتم گفتن پسرع 14هفته چکاب رفتم اونجاهم گفتن پسره ولی اگ بگن دختره ممکنه اشتباه بگن

اره منم شنیدم بگن پسر خیلی کم پیش میاد اشتباه بگن ولی دختر امکان اشتباهش بیشتر

چون دیگه بچه نمیخام،ترجیح میدادم هردوتاش داشته باشم ولی دخترم باشه بازم صدهزاربار خدارو شکر میکنم چو ...

انشاالله همونی باشه ک دوست داری عزیزم و البته سالم💕

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...خدا جون امیدم ب خودته فقط..
عزیزم،کی میری آنومالی؟

من هفته آینده انشالله 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی