2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حتما حتما پيگيرش بشو به هيچ وجه پشت گوش ننداز 

دكتر نفر خيلي دكتر خوبيه تو بيمارستان لبافي نژادم هست

هميشه از خدا درخواست كنيد،شايد در طالعت نوشته باشد:         روزي اش خواهم كرد،اگر بخواهد.   💜💜💜                                            (تو درخواست هاتون اگه دوست داشتين براي مشكل من يه صلوات ميفرستين؟🌷)وزن در ٢٥بهمن ماه٧٣كيلو😐هدف در ٢٥اسفند٧٠كيلو🙋🏼‍♀️هدف دوم در ٢٥فروردين ٦٧كيلو🙋🏼‍♀️هدف سوم در ٢٥ارديبهشت٦٥كيلو😍
۱۰ماهشه.من خرم ابادم 

خیلی زیاده دفع پروتینش؟؟

ببین هر طور شده تو شهرتون یه دکتر خیلی حاذق پیدا کن،بیمارستان علی اثغر تهران همه از شهرای دیگه میاومدن اونجا،خیلی جدی پیگیری کن وقتی زود اقدام.کنی زود هم خوب نیشه اصلا نگران نباش من یه مدت کارم شده بود گریه و زاری

خیلی میترسم .دکتر بازم براش ازمایش نوشت  گفت شاید مال تب ...باشع .انفولانزا گرفتع بود ازمایشش د ...

اگر قطعا مشخص شده که دفع پروتئین داره تعلل نکن و.پیش به دکتر آگاه ببر،میدونی من. کرجم انقدر این دکتر اون دکتر بردم هیچ کدوم نفهمیدن تا اینکه بردم پیش یه دکتری تو کرج که بهم گفت درد دخترم چیه و منو راهنمایی کرد بعد بردم تهران پیش دکتر حسینی ،خیلی حالیش میشه