2777
2789
عنوان

تولد خواهرشوهرم

232 بازدید | 18 پست

سلام دوستان هفته پیش تولد خواهرشوهرم بود 3 ساله ازدواج کردم. خواهر شوهرم از اول باهام خوب بود اما بعد رفتاراش عوض شد و خود واقعیشو نشون داد و ب بهانه های مختلف دعوا راه مینداخت و بالاخره شب عروسیمون نیومد. بگذریم ک بعد من با از خودگذشتگیم بخشیدمش اما در حق من و مهربونیام خیلی کوتاهی کرد....

الان ظاهرا با هم خوبیم اما من همچنان کینه نیومدنش را ب دل دارم چون عروسی جاری های دیگم ک باهاش خوب نیستن اومدو خیلی هم بشون احترام گذاشت حالا یا از روی حرص دادن من بود یا نمیدونم.... منم خیلی بی تفاوت و بیخیالی بودم

هفته پیش تولدش بود . این 3 سال اولین نفری بودم زنگش میزدم اما امسال زنگش نزدم فقط توی اینستا ی پیام ساده براش فرستادم بنظرتون کارم درست بود؟

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با هرکسی مثل خودش برخورد کن و همون قدر ک بهت احترام میذاره بهش احترام بذار و بس

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️

ممنون از همه اتون...خواهرم میگه تو ب اونا نگا نکن تو بهشون احترام بذار اما واقعا دیگه نمیتونم بیش از اندازه احترام بذارم

فکر کنم زود مریض بشی ک قصه ۳سال پیشو الان داری دوش میکشی و جبران میکنی ،

والا همه چیزو خوب از یاد میبرم اما نمیدونم این لعنتی را چرا تو ذهنم گذاشتم. اخه فک کن تو شب عروسیم بخاطر همین موضوع و نیمدنش هم دعوا راه انداخت..شبی ک دلت میخاد بهترین شب زندگیت باشه یهو دعوا بشه و تلافی همه چی در بیاد فک نمیکنم ب زودی از ذهن ادم بره