2777
2789

گفت از وقتی با تو آشنا شدم دیگه دختر خوشگلا به چشمم نمیان منم گفتم مگه من زشته  با حالت طعنه  گفت : نه تو خیلی خوشگلی   اولش ناراحت نشدم ولی الان ناراحتم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایی نفهمیدم😐😕

منم🤕

مامانم همیشه میگه من 9 ماه سختی کشیدم تا قلبت شکل بگیرع نزار یکی تو 15 ثانیه بشکنه برع💔 اسکار بهترین لحظه تعلق میگیرع به لحظه ای که خدا محال ترین آرزوتو براورده میکنه💙.  صدای خنده ی خدا را میشنوی؟ دعا هایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد💜     مثلا وقتی داری بوسش میکنی اشکات بریزه رو گوشیت :))💚     سیگار بکش! مست کن! بغض کن!  ولی با آدم خر درد و دل نکن!!!     وقتی میبینمت فقط یه جمله میاد تو ذهنم  :  ( اعوذ بالله من الچشمانت )  : ×

ای بابا..این مردها همشون بچه ان بلد نیستن ابراز علاقه کنن باید بهشون یاد بدی

مثلا میخاسته بگه از وقتی با تو نامزد شدم دیگه هیشکی ب چشمم نمیاد مثلا میخاد بهت بفهمونه چقد تو براش جذاب و خوشگلی متوجه شدی؟؟؟؟

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
کلا به نظرم برعکس برداشت کردی بد نگفته که.گفته اینقدر تو خوشگلی بقیه خوشگلا به چشمم نمیان

بچه مثلا اومده دلبری کنه

زده جمله رو ترکونده:/

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

چرابه طعنه گفت اول که ازت تعریف کرد

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚