2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته.. 😔

142 بازدید | 32 پست

چقد منتظر درد باشم؟؟؟ چقد؟ چقد خودمو گول بزنم که این درد کوچولو همون درد زایمانه، چقد راه برم؟ چقد دمنوش بخورم؟  خیلی دلم گرفته، این نی نی من پس کی میاد؟ خسته شدم، دلم میخواد زودی بیاد... 

میاددددد

آدم شاد زیستی هستم و دیگران رو هم شاد میکنم خدا منو ازتون نگیره😂/کاربر قدیمی از سال 96😎 تا حالا کلی کاربری ترکوندم/تو وضعیت بدی هستم میشه برای درست شدن زندگیم و رو پا موندن زندگیم و اینکه خانوتدم چیزیشون نشه صلوات یا دعا یا.... برام بفرستید❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس کی؟ اوه تا جمعه نیاد شوهرم برمیگرده سر کار، منم مثل هر زن دیگه ای دوست دارم موقع زایمانم شوهرم کن ...

خب مرخصی بگیره اون موقع رو

آدم شاد زیستی هستم و دیگران رو هم شاد میکنم خدا منو ازتون نگیره😂/کاربر قدیمی از سال 96😎 تا حالا کلی کاربری ترکوندم/تو وضعیت بدی هستم میشه برای درست شدن زندگیم و رو پا موندن زندگیم و اینکه خانوتدم چیزیشون نشه صلوات یا دعا یا.... برام بفرستید❤️
خب مرخصی بگیره اون موقع رو

خب عزیزم اون اگه بره سر کار، راهش دو ساعت فاصله داره، من اگه برم بیمارستان، اگه اونم مرخصی بگیره بازم نمیبینه منو قبل رفتن توی زایشگاه، دوست دارم پشت در منتظر باشه نه توی جاده