2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه پول دادن مادر شوهرم دستبند داداشم پلاک زنجیر شوهرمم پلاک زنجیر واس من خریده بود

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

من هم پول ی داییش ۸00ی داییش 3۰۰ی داییش 4۰۰ی دایی 100بابام 3۰0خواهرم گوشواره وسکه بعدبازجداهمشون پول گذاشتن ی گوشواروسه لنگه النگوهم گرفتن

دوستِ عزیزتاتوانی درجهان یکرنگ باش قالی ازصدرنگ بودن زیرپاافتاده...

واي يادم ننداز هنوز شوكم من زايمان كردم شوهرم منو برد خصوصي كلي كار كرده بود جمع كرده بود برا ااون موقع مامانمم ايناهم اومده بودن شبش مادرشوهرم اومد فعميد كادوهاو زايمانو صبح زنگ زد بايد به ماهم پول بدين حالا كه قراره اينقد گيرتون بياد😂😂

من هم پول ی داییش ۸00ی داییش 3۰۰ی داییش 4۰۰ی دایی 100بابام 3۰0خواهرم گوشواره وسکه بعدبازجداهمشون پول ...

مادرم خدابیامرزم پلاک زنجیرگرفته بودن

واي يادم ننداز هنوز شوكم من زايمان كردم شوهرم منو برد خصوصي كلي كار كرده بود جمع كرده بود برا ااون م ...

واه

اوف من برا بعد ده روزم رفتم خونه مادرم ميگفت منم بايد ببري انگار اون.زاييده بود دهنمو سرويس كرد خلاص ...

مگه باهم زندگی میکنید