2777
2789
عنوان

کیا خانوادشون اینطورین؟

421 بازدید | 34 پست

من یه دختر دو سال و نیم دارم. خیلی شیطونه. بیش از حد. وقتی میرم خونه مامانم مثلا سه ساعت میشینم میگه برو دیگه دخترت اذیت میکنه‌. مامانم وسواس داره یکم. به تمیزی حساسه. بچه اگه بره سر یخچالش جیغ و داد. اگه یه چی بخواد بخوره میاد روسری منو میندازه زیرش میگه من رو فرشی ندارم. اگه یه کام بخوره دخترم میگه زود دستشا ببر بشور تا  به جایی نمالیده. یه خورده اشغال بریزه دیگه بسه. داداشمم ک اونجاست اگه دخترم بره سر کیفش داد و بیداد ک اینو ظفت کن. خیر سرش میره دانشگاه بچم نیس. یا میگه بزنش ادبش کن.‌بد بارش اوردی. چقدر اذیت میکنه

من که بچه ندارم اما بچه های خواهرمو هممون رو چشامون میزاریم :))) 

با اینکه یکیشون بشدت شیطونه رودار خاله ش**

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وقتی میرم خونه ی مامانم داداشم ک ده سالشه انقد گریه ی بچمو درمیاره ک دیونه میشم زود جمع میکنم الفراااار

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

مثلا دیروز میخواستم شنسل مرغ درست کنم. تخم مرغ نداشتم. زنگ زدم مامانم که ب داداش بگو بره واسم بگیره من پولشا میدم بهت بعد. الان تو کارتمه

بعد داداشم گرفته اورده. گفته مامان میگه مجبوری چیزی ک نداری رو درست کنی. ده تومنی نو رو بخاطر تو مجبور شدم خرج کنم. منم گفتم صبر کن من یه ده تومنی نو دارم بگیر بهش بده😐

خودت داری میگی بیش از حد شیطونه. حالا نه بخاطر مامانت و خانوادت، ولی بخاطر آینده خود بچه سعی کن بیشتر روش کار کنی. تو خونه خیلی آزادی داره ؟ بالاخره یه چیزی باعث شده که شیطنتش خیلی زیاد بشه. بنظرم رفتار بچه ها ۹۰ درصد اکتسابیه و به محیط و تربیت مربوط میشه

خودت داری میگی بیش از حد شیطونه. حالا نه بخاطر مامانت و خانوادت، ولی بخاطر آینده خود بچه سعی کن بیشت ...

من خیلی روش کار میکنم اما فایده نداره. تو خونه ازاده. هرچی بگی نکن باز هم کار خودشا میکنه