2777
2789

نمدونم چرا انگیزه کافی برا مشاور رفتن ندارم فک میکنم فایده ای نداره.... البته مشکلموو حاد نیست ها ولی رفتار شوهرم یهو تغییر میکنه و بی حوصله و گاها عصبی میشه و قهرهای طولانی میکنه. بیشتر میخام از نظر افسردگی بررسیش کنه و بهش راهکار بده.

بنظرتون نوب میشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر تهرانی عزیزم برو پیش دکتر معصومه حاتمی ویزیتش گرونه و از الان برای اسفند وقت میده اما خب دیگه بری خودت متوجه میشی چرا تعریفشو میکنم...

اگر خودتان را به آن راه زدید ، مواظب باشید گم نشوید.  

حتما فایده داره. اگه اونم میاد ببرش حتما

من تو تلویزیون مشاورهای تهران رو می بینم خیلی خوبن

تو برنامه هزار راه نرفته میان

دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤

من ۱جلسه مشاور رفتم بیشتر بهم توی شناخت شخصیت همسرم کمک کرد

به نظرم اگه کسی بتونه طرف مقابلشو درک کنه میتونه راحت تر با مشکلات کنار بیاد اما تغییر دادنشون به این آسونیا نیست

چون هر آدمی بالاخره یه سری خوبی داره یه سری بدی

اونایی که مدام مشاوره میرن و قصد دارن همه مشکلاتشون حل شه 

به خودشون میان میبینن کلی خرج کردن آخرشم تغییر زیادی پیش نیومده مگر اینکه واقعا هر دو طرف از ته قلب بخوان تغییر کنن و قبول کنن که خیلی کم پیش میاد

من رفتم کلی هم پولشو خودم دادم

ولی شوهرم تغییر نکرد

قشنگ گفت هیچکسی نمیتونه منو تغییر بده

من خیلی دلم گرفته اگه ی وقت ناراحتتون میکنم ببخشید بذارید ب پای اینهمه بدبختیام. من دارم میرم از نی نی سایت یادم نمیره مهربونی و دلسوزی خیلیاتونو. باشما تنهاییام پر شد. اگه یادم بودین دعا کنین با خبر خوش برگردمو. بگم من رسیدم به آرامش. عاشقتونم