2777
2789

لطفا اگه  تجربه ایی دارید بگید من ۱۶ روز از تزریق گذشته اما روز یکشنبه بی بی چکم منفی بود 😭 از روز تزریقم کلی درد دارم البته می دونم علائم امپوله ولی فردا موعدمه . میخوام امیدوار باشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله مه فردام میگذره و میای مابهت تبریک میگیم عزیزم توکل کن استرس هم نداشته باش

مرسی عزیز دلم . ماه پیش ۶ روز بعد امپول پریود شدم . این ماه خیلی نا امیدم اما ته دلم یه چیزی میگه امید داشته باش😥😥

مرسی عزیز دلم . ماه پیش ۶ روز بعد امپول پریود شدم . این ماه خیلی نا امیدم اما ته دلم یه چیزی میگه ام ...

منم این ماه امپول زدم انشالله که جفتومن این ماه مادر میشیم 

چند روز از تزریقتون می گذره؟

من تازه زدم دو روز پیش گفت ۳ شب پشت سر هم اقدام کن ماه پیش چند بار بی بی زدم همش منفی شد این ماه توکل به خدا ببینیم چی میشه من فکر کردم آمپول بزنم درصد بارداری خیلی بالامیره 

من تازه زدم دو روز پیش گفت ۳ شب پشت سر هم اقدام کن ماه پیش چند بار بی بی زدم همش منفی شد این ماه توک ...

من از روز تزریق دل درد. کمر درد . و گاهی رحم درد دارم کلافه شدم دیگه