2777
2789

نمیدونم چرا خدا باهام اینجوری میکنه خیلی ناراحتم

خانما بی بی چک ممکنه زود گذاشته باشم؟

من زیر دلم واقعا یه چیزی حس میکنم تا حدودی هݥ درد داره

بی بی چک واقعا منفی و من حامله نیستم یا اینکه  امیدوار باشم هنوز؟

بي بي چك درسته عزيزم مثبت كاذب ميشه ولي منفي اصولا درست درمياد😔

انشاالله كه بزودي مادر بشي

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بازم صبر کن...بعضیا قبل از موعدشون مثبت میشه بعضیام ی هفته از موعدشون میگذره منفی نشون میده..شاید لقاح دیر انجام شده باشه.نا امید نشو

دختر نازم ازوقتی اومدی ب زندگیم روزای قبل تورویادم نمیاد💙من واسه لمس دستای کوچولوت خیلی غصه ها خوردم تو تموم زندگی منی💕بیا باهم دیگه دعا کنیم واسه همه اون مامانایی ک منتظر یه فرشته کوچولو مثل توهستن...فاطمه کوچولوی من تو از پیش خدا اومدی اندازه همه فرشته های خدا پاکی ازش بخواه توی دل همه منتظرا فرشته بکاره...آمین  

من چند روز بعد ازمایش دادم منفی بود دوازده روز بعد از پریود دوباره مثبت شد زود زدی عجله نکن

خدا جونم درست زمانی که فکرشو نمیکردم معجزه تو بهم نشون دادی. عاشقتم خالق مهربونم❤️❤️❤️❤️❤️

دوستان من تو اقدامم اما شکمم یه چن روزی هست سفت شده زیر دلم اطرافش سمت چپ و راست و اطراف مال من یهو تیر می کشه پریشب هم یهو پهلوی سمت چپم تیر کشید امروزم عضلاتم گرفته و همش احساس میکنم حتی آب میخورم هضم نمیشه بلا نسبت دسشویی بزرگه هم خوبه تو این هفته چن بار رفتم. دوره پریودیم ۳۰ روزه است و یکم باید پریود بشم و منتظرم ک تست بارداری بزنم.‌ بالای واژنمم مث پریودی یکم درد داره ولی خیلی خفیف. ‌شما میدونید دلیل اینجور شدنم چیه؟ حتی عضلات شکمم سفت و گرفته