سلام من با یه اقایی یکسال و نیمه دوستم قرار بود شب یلدا بیاد خواستگاری ولی الان چند روزه قهریم و بلاک کردیم همو مشکل اصلیم سر عصبانیتا و قهرای ایشونه مثلا شنبه گفتم دلم گرفته گفت بیا بریم بیرون گفتم نه حالم خوب نیست که سر این قهر کرد که چیه من دوست داشتم بیای بهت گفتم تو نیومدی و شبش کلی سر این بحث کردیم و منم بهش گفتم من اصلا نمیتونم تورو بیارم تو خانوادم با این اخلاقیاتت و این مدل حرف زدنت اونم گفت من. اصلا دوست ندارم ولی دروغ میگفتا میدونم داره منم گفتم توام برام یه سرگرمی بودی و کاری باهات ندارم دیگه که اونم گفت باشه خداحافظ و بلاک کرد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بذارید کلا دعواهاتونو بکنید. قهر و آشتیهاتونو بکنید تا اخلاق همدیگه دستتون نیومده برای ازدواج اقدامی نکنید. این دعواها طبیعیه... من و همسرم ۴ سال دوست بودیم بدترین دعواها رو میکردیم...