2777
2789
عنوان

چطوری موهای بدنمو از بین ببرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 71 پست
منم بچه شیر میدم سه ماهشه پرسیدم گفتن ضرر نداره نرم؟؟؟شیردهیم قطع شد برم؟

اره ضرر داره

دکترا واسه خودشون میگن

رو شیرت اثر داره اینهمه صبر کردی یکمم روش

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇
کبودیش و اینکه درست کنده نمیشده چون پد رو درست نمیکشید. فیلم پیدا کنید توی یوتیوب ببینید و بعد انجا ...

من لیزر میرم (مشکل هورمونی هم دارم) کم کم داره خوب میشه.

اگه پوستت زیاد خشک و حساس نیست و موهاتم خیلی زیاد نیست شیو کن. 

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ضرر داره دکترا واسه خودشون میگن رو شیرت اثر داره اینهمه صبر کردی یکمم روش

شما دیگه شیر نمیدی؟ میگم سه جلسه رفتی دوباره مثل قبل در اومد؟

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤
3 جلسه پارسال رفتم بخاطر شیردهی دیگه نرفتم گفت ضرر داره خیلی خوب شده بودم  این ماهگ دوباره رف ...

کلا هیچ قسمت  ازبدنو لیزر نمیکنن توشیردهی؟ زیربغل گردن ؟؟

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
در نمیاد  سالی ی بار تمدید.بخدا فقط و فقط لیزر از 18 سالگی همه باید لیزر کنن 10-12جلسه میری ...

من ازوناییم ک باید دو سال یسره برم فک کنم ..لعنتیا ولم نمیکنن....

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
لخت میشی پیش دکتر؟؟

بله .خب مگه اپلاسیون میری با لباسی😂

در ثانی مرد ک نیس زنه

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇
شما دیگه شیر نمیدی؟ میگم سه جلسه رفتی دوباره مثل قبل در اومد؟

الان نه نمیدم.

نه با اینکه 3 جلسه بود و 1سال بینش وقفه ولی ماهی ی بار فقط لازم ب شیو میشدم اونم تک و توک

من ازوناییم ک باید دو سال یسره برم فک کنم ..لعنتیا ولم نمیکنن....

فکمیکنی .من برای صورتم 12-13جلسه رفتم

فک کن طبیعی اش 6 تا 8 جلسه اس

کلا برای هرقسمت هشت جلسه رفتی فقط؟؟ جدی؟ خوشبحالت 

نرمالش جلسس دیگه

بعدم سالی یبار 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
کلا هیچ قسمت  ازبدنو لیزر نمیکنن توشیردهی؟ زیربغل گردن ؟؟

ببین دکترا گفتن موردی نداره 

ولی میگن کلا اشعه اش تاثیر گذاره

الان نه نمیدم. نه با اینکه 3 جلسه بود و 1سال بینش وقفه ولی ماهی ی بار فقط لازم ب شیو میشدم اونم تک ...

چه خوب دل تو دلم نیست برم راحت بشم من دوستدارم روشنم برم بکنم تو بارداری خیلی تیره شدم😟

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤
چه خوب دل تو دلم نیست برم راحت بشم من دوستدارم روشنم برم بکنم تو بارداری خیلی تیره شدم😟

طبیعیه بخاطر تغییر هورمه.بچه ات پسره

اینجا با لیزر کندلا فول بادی انجام میده 700  بنظرت ونو برم یا فقط پاها و جاهای حسا؟

همه شو برو 

من از نوک سر تا نوک پامو میرم😂