2777
2789
عنوان

در مورد تاپیک من 21 سالمه شوهرم 53

763 بازدید | 22 پست

چون تاپیک قفل شده و نمی تونم نظر بدم . تاپیک جدید زدم . 

درسته اختلاف سنی شون زیاده و مرد عقیمه و از نظر عقلی کاردرستی انجام نداده . اما حالا که کار از کار گذشته و پدر و مادرش بلاکش کردن و امکان بازگشت نیست . به نظر من این خانوم باید از خداش باشه همچین شوهری داره . ورزشکار . هات . پولدار . عاشق . روحیه ی لطیف . دیگه چی می خواد . والله ..............

من باشم از دستش نمیدم . تا صفحه ی 24 خوندم عاشقش شدم . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر واقعا کوته فکرین که فک میکنین مرد ۶۳ ساله اگه پولدار باشه و هات ( که از نظر من این هاتی نیس حیو ...

دخترش ک ن نوشه😳

پر کشیدنت قلبمو آتیش زد من تا ابد عزادارتم  همه وجود من🖤 https://abzarek.ir/service-p/msg/2295896

چقدر واقعا کوته فکرین که فک میکنین مرد ۶۳ ساله اگه پولدار باشه و هات ( که از نظر من این هاتی نیس حیو ...

من که تاییدش نمیکنم . میگم اشتباه کرده . ولی حالا که خانوادش تردش کردن باید با قضیه کنار بیاد . چون مورد بدی نیست . 

ببین منم یا همچین چیزی که تعریف کردا رویای نوجوونیم بود.همیشه یا همچین نردی ارزوم بود.الان شوهرم یاز ...

اره وقتی رمان بر باد رفته رو می خوندم . خودم رو میزاشتم جای اسکارلت . 

رت باتلر ازش خیلی بزرگتر بود . آدم یه جورایی حس میکنه اگه با یه مرد خیلی بزرگتر از خودش بود خیلی بهتر بود . منم شوهرم هم سنمه .