مهربان۲۰۲۲ مدیر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 210 عنوان بزرگ کردن سینه | مشاهده متن کامل بحث + 3358 بازدید | 197 پست کسی تاحالا بدون رفتن به باشگاه باورزش سینه های خوش رو بزرگ کرده؟ 1398/09/26 | 10:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asalyasd عضویت: 1398/05/13 تعداد پست: 6498 ۱نه ۲آره تقریبا ۳بله ۴بله ۵بله ۶نه ۷نه ۸آره ۹تقریبا ۹تا ۹:۳۰ولی کامل نه،مثلا دوسه لقمه شاید ... لجبازین؟فکرو خیال زیاد؟
مهربان۲۰۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 210 میخوردم البته الان ۳ساله ازدواج کردم قبلا اشتها نداشتم غذا به همراه قرص های ویت ... من که نمیتونم زیاد بخورم خصوصا صبحانه ولی ممنون
_nr عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 4014 لجبازین؟ فکرو خیال زیاد؟ آره خیلی من به نیرو و قدرت مطلق خدا ایمان دارم❤میدونم که قطعا معجزه ای برام در راهه....
مهربان۲۰۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 210 من قبل خواب و قبل صبحانه ژله میخوردم خیلی خوب شدم روی سینه هم اثر داره
قایقی_خواهم_ساخت عضویت: 1397/09/09 تعداد پست: 958 فرم# _مزاج_شناسی 1️⃣ گرگرفتگی ، گرما ، حرارت درونی دارید ؟ 2️⃣ زیاد عرق میکنید ؟ 3️⃣ تشنگ ... ۱.بله۲.خیر۳خیر۴.بله۵.گاهی۶.بله۷.گاهی۸.گاهی۹.ساعت ۸۱۰.معمولا ۴ تا ۵۱۱.ثابت نیست ولی راحت میخوابم۱۲.بله۱۳.سفید۱۴.خیر۱۵۴.۱۵۵۴.۱۶۱۷.خیر۱۸.خیر۱۹.بهار۲۰.صورتی کمرنگلطفا به منم بگو
asalyasd عضویت: 1398/05/13 تعداد پست: 6498 گر گرفتگی گاهی دارم عرق نمی کنم زیاد تشنگی زیاد ندارم استرس دارم پرخاشگری و ضعف اعصاب بله یب ... سودایی هستین.غلبه صفراتون بالاس که ریزش مو و کاهش وزن دارین
حورا_سادات عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 1340 سودایی هستین.غلبه صفراتون بالاس که ریزش مو و کاهش وزن دارین ممنون عزیزم . به نظرت چیکار کنم اوضاع ام بهتر بشه رویا رو دوس دارم من تو رویاهام فرزندی دارم که بغلش میکنم بوسش میکنم بوش میکنم وقتی گریه میکنه نازش میکنم دلم برای خنده هاش غنج میره وقتی میام خونه تنها نیستم باهاش حرف میزنم وقتی باباش میاد با دیدن شیطونی هاش ذوق میکنه باهم میریم مهمونی .عید دیدنی .من دیگه منزوی نیستم افسرده نیستم هیچکسی دلش برام نمیسوزه هیچکسی فک نمیکنه بچه اش رو چشم زدم . از جمع ها و ادم ها بدم نمیاد .کاش رویاهام واقعی بود اما وقتی رویا پردازیم تموم میشه منم و اتاقی که برات اماده کردم اما تو نیومدی من لیاقت مادرشدن رو نداشتم...
shilanshaho عضویت: 1396/10/25 تعداد پست: 2659 من که نمیتونم زیاد بخورم خصوصا صبحانه ولی ممنون صبحانه منم نمیخورم نهارمو کامل میخورم شامم همینطور صبح فقط یه لیوان کافیدیگه در طول روز یه میوه یکم آجیل تغذیه م سالمه ولی در کنارش ویتامین میخورم کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست
_nr عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 4014 طبع سرد ومزاج سودایی هست آهاااااا،مررررسی😍😍شما نمیدونید چیکارکنم که چاق شم؟ من به نیرو و قدرت مطلق خدا ایمان دارم❤میدونم که قطعا معجزه ای برام در راهه....
asalyasd عضویت: 1398/05/13 تعداد پست: 6498 ۱.بله ۲.خیر ۳خیر ۴.بله ۵.گاهی ۶.بله ۷.گاهی ۸.گاهی ۹.ساعت ۸ ۱۰.معمولا ۴ تا ۵ ۱۱.ثابت نیست و ... باهوش وپرحرف؟
asalyasd عضویت: 1398/05/13 تعداد پست: 6498 ممنون عزیزم . به نظرت چیکار کنم اوضاع ام بهتر بشه چندسالتونه گلم
حورا_سادات عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 1340 چندسالتونه گلم ۲۸ عزیزم رویا رو دوس دارم من تو رویاهام فرزندی دارم که بغلش میکنم بوسش میکنم بوش میکنم وقتی گریه میکنه نازش میکنم دلم برای خنده هاش غنج میره وقتی میام خونه تنها نیستم باهاش حرف میزنم وقتی باباش میاد با دیدن شیطونی هاش ذوق میکنه باهم میریم مهمونی .عید دیدنی .من دیگه منزوی نیستم افسرده نیستم هیچکسی دلش برام نمیسوزه هیچکسی فک نمیکنه بچه اش رو چشم زدم . از جمع ها و ادم ها بدم نمیاد .کاش رویاهام واقعی بود اما وقتی رویا پردازیم تموم میشه منم و اتاقی که برات اماده کردم اما تو نیومدی من لیاقت مادرشدن رو نداشتم...