2777
2789
عنوان

دلم گرفته از دست بابام و شوهرم

551 بازدید | 34 پست

۴ساله عروسی کردیم بد ی سال از ازدواج شوهرم بیکار شد اخراجش کردن تا ی سال پیش هم بیکار بود کارگری نمیرفت کار اداری هم پیدا نشد تصمیم گرفتن مغازه بزنن اونم با بابام شراکتی الان هی حرفشون میشه من موندم این وسط چ بدشانس بودم من خدا بیچاره شوهرم باز خوبه بابام حتی با خودشم دعوا داره هی تیکه میندازه ب شوهرم میترسم ی دعوای بزرگی بشه ینی کافیه شوهرم دهنشو وا کنه بگه بالا چشت ابروعه ای خدا خسته شدم کاش ی کاری جور بشه شوهرم بره سرکار چیکار کنم ب نظرتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه باو  کلا این مردای سن بالا خودشونو اوستا میدوننو بقیه رو نادون و جوونترا رو تخریب میکنن ...

قربون دهنت این بابای من فک کنم همون بچگیش هم خودشو اوستا میدونست

شوهرم سه روز مغازه نبود بابام هیچی نفروخته بود امشب اومده ب شوهرم میگ فک میکنی خیلی کار گنده ای میکنی خوب میفروشی 

من بودم میگفتم اره خوب توم میفروختی اون سه روزی ک من نبودم ولی باز شوهرم چیزی نگف

هیچوقت راجب بابات اینجوری نگو

اخه خیلی رو مخمه چرا باید اینطوری کنه میدونم واس من خیلی زحمت کشیده خیلی اذیتش کردم ولی این انصاف نیس دل منو بلرزونه اون باز حقوق داره ولی ما چشممون ب درامد مغازس

قربون دهنت این بابای من فک کنم همون بچگیش هم خودشو اوستا میدونست

ب شوهرتون بگین ب حرفایی ک بهشون میزنه توجهی نکنه 

شتر دیدی ندیدی

ب هر حال شوهرتون فعلا مجبورن بسازن

رو حرفای پدرتون حساس نشنو ب روی خودشون نیارن 

۵۰درصد قضیه حله:)