2777
2789
عنوان

بیاین از داستان آشناییتون با همسرتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 4067 بازدید | 71 پست
از فامیلای دور مادرم اینا میشد ک چندسالی بود منو دوست داشت همشم خونمون مزاحمی زنگ میزد ولی خجالتش می ...

بنده خدا چقد تحمل کرده😅 همیشه خوشبخت باشید ایشالا❤️

نوه دایی مادرمه کاملا سنتی اومدن خواستگاری من اصلا ندیده بودمش تا اون روز

ازدواج سنتی هم قشنگه. من که نمیدونم چجوریه ولی فکرمیکنم خیلی جالب باشه تو یه خونه باشید اولاش از هم خجالت بکشید و وقتی واسه اولین بار همدیگه رو میبوسید سرخ و سفید میشید. جالبه به نظرم😍 خوشبخت باشید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کلاس خیاطی میرفتم چند ماه بود اصلا متوجه نمیشدم اینم سر راهم میومد تا ایکه اومد خواستگاری

حالا الان خیاطی میکنی یا فقط از طریق خیاطی شوهر کردی؟ 😅

داستان اشنایی ما خیلی رمانتیکه یه نفر توی روضه من رو به مادر شوهر معرفی کرد.ننه و پسر اومدن خونمون ...

آخی. موقعی که شوهرم میخواست بیاد خواستگاریم نمیتونستیم به بابام بگیم با هم دوس بودیم واسه همین مامانم به بابام گفت مامان پسره تو روضه مونا رو دیده خوشش اومده میخواد بیاد خواستگاری. بمیرم واسه بابام گولش زدیم😅

پسر دایی ناتنی مه .اولین بار تو ۱۳سالگی تو یه پکنیک خانوادگی همو دیدیم همونجا دل بستیم عاشق شدیم&nbs ...

ای جانم خوشبختیتون روز به روز بیشتر بشه ایشالا😍 منم تو بچگی عاشق پسر داییم بودم ولی بزرگ که شدم فهمیدم چقد خنگ بودم!!! 😅

هشت سال پیش تو فیسبوک باهم آشنا شدیم و الان هفت ساله باهم ازدواج کردیم نی‌نیم چندماه دیگه به دنیا می ...

ایشالا به سلامتی عزیزم.😍 باید با این تاپیک دهن اون معلم دینی راهنماییمو ببندم که میگفت تو فضای مجازی دنبال شوهر نگردین😂😂

سر جلسه امتحان نشسته بودیم یهو یه داوطلب ازاد اومد نشست جلوم بعد نیم ساعت دیدم هیچی نمینویسه صداش کر ...

ای جانم😍 چه زنداداشی بشی تو😍 از همون اول حسن نیتتو ثابت کردی😂 ایشالا زودی به هم برسید😍

دوست خانوادگی ما با خانواده همسرم آشنابوده منو معرفی کرده بود.قرار گذاشتن که خانواده ها همدیگرو ببین ...

الهی😍😍😍 این تعارف کردنا خیلی به دل آدم میچسبه بخدا. انقد بده خانواده ها سر مهریه با هم بحث و دعوا کنن به نظرم دخترشونو کوچیکتر میکنن. آفرین به خانواده هاتون. الهی همیشه خوشبخت باشید😍😍

حالا الان خیاطی میکنی یا فقط از طریق خیاطی شوهر کردی؟ 😅

نه عزیزم خواستگار زیاد داشتم از بس خشگل بودم 17 دادنم شوهر خودشم نزاشت دیگه خیاطی کنم میگفت من میام خونه وسایل خیاطی نبینم جمع کن  

یه متن زیبایی خوندم نوشته بود :برای همه خیر بخواهیم چون سعادت دیگران از خوشبختی ما نمی کاهدو بی نیازی آنها از ثروت ما کم نمی کند چه زیباست که همیشه نیک اندیشو خیرخواه باشیم در گوشه ای ز آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی می‌کند که تنودش ر