2777
2789
عنوان

درد شدید بعد شیاف پروژسترون 😭

6762 بازدید | 19 پست

خانمها من هفته ۱۳ ام امروز دکترم خواست شیاف پروژسترون رو شروع کنم دوباره نمیدونمم چرا شاید دهانه رحمم خوب نبوده

خلاصه یک ساعت پیش مصرف کردم الان درد شبیه درد پری زیر شکمم دارم

خیلی میترسم چکار کنم؟

فقط درده مورد دیگه ای ندارم

به سختی به دستش اوردم. خدا دامن همه منتظرهارو زود زود سبز کنه انشالله

رکتال استفاده کن . پروژسترون اصلا درد نمیاره جای جفت رو محکم میکنه اگه درد داری پاشو برو بیمارستان

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

به اندازه دو بند انگشت باید داخلش کنی.یعنی عمیق عمیق نباشه. درد هم از عوارضشه.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رکتال استفاده کن . پروژسترون اصلا درد نمیاره جای جفت رو محکم میکنه اگه درد داری پاشو برو بیمارستان

تازه از دکتر اومدم

دقیقا بعد مصرف شزوع شد اخه

به اندازه دو بند انگشت باید داخلش کنی.یعنی عمیق عمیق نباشه. درد هم از عوارضشه.

واقعا کاری نمیتونم بکنم دردم کم شه

ببین با شال دور کمرتو ببند حتما سرما زده استراحت کن اگه تا فردا خوب نشدی به دکترت بگو شیاف اصلا درد زیر دل نمیاره استرس نداشته باش بدتر میشه

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
واقعا کاری نمیتونم بکنم دردم کم شه

استراحت. منم وقتی استفاده میکردم درد داشتم، دیدم بروشورش نوشته عوارضشه. از وقتی به دستور دکترم قطعش کردم درد هم از بین رفت. باز شما به دکترت بگو.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

ببین با شال دور کمرتو ببند حتما سرما زده استراحت کن اگه تا فردا خوب نشدی به دکترت بگو شیاف اصلا درد ...

حتما ممنون

استراحت. منم وقتی استفاده میکردم درد داشتم، دیدم بروشورش نوشته عوارضشه. از وقتی به دستور دکترم قطعش ...

خیلی ممنون

خیلی ممنون

🌷🌹