2777
2789

ما قراره بعده بیست سال با کلی بدبختی و رنجی که کشیدیم و پولایی که مامانم تا الان جمع کرده بود و طلاهای دوتامون خونه بخریم , الان پول خونه رو دادیم و قراره تا چند ماه اینده تسویه کنیم و خونه به اسم پدرم شه حالا دوتا عموهام و پدربزرگم دندون تیز کردن واسه مالی که با خون جیگر و بدبختی خریدیم میگن خونه رو بزنه به اسم پدربزرگم تا 100 میلیون وام بگیره و بعدش 30 تومن بدن به ما و بقیه اش برا خودشون و تا حدود 20 سال دیگه هم تسویه نمیشه امشب مامانم با بابام بحثشون شد و بابام کلی فحش ناموسی داد و به پدر و مادر مامانم توهین کرد , پدربزرگم تاحالا هیچ کاری برامون نکرده حتی بین نوه هاش فرق میذاره و حتی بین بابام و عموهام هم همینطور حالا بابام سنگ اونارو به سینه میزنه ؟ یه دعایی سراغ ندارین برای اینکه بابام به حرفشون گوش نکنه هیچ رقمه هم به حرف ما گوش نمیده و فکر میکنه ما دشمنشیم و ادم عصبیه توروخدا برامون دعا کنین ما بعده کلی بدبختی یه خونه خریدیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا به نام مامانت باید باشه چقدر پرروان اینا😕

خیلی پرو ان خداشاهده ما سال به سال میریم خونشون ولی عموم اینا یسره خونه اونان حتی موقع عیدی دادن هم به ما نفری 10 تومن میداد به اونا نفری 200 تومن واقعا ظلمه بخدا نمیدونم چیکار کنم

خیلی پرو ان خداشاهده ما سال به سال میریم خونشون ولی عموم اینا یسره خونه اونان حتی موقع عیدی دادن هم ...

مگه عموت خونشو به نام باباش.زده که داداشش بزنه؟چه آدمایین والا اصلا فرق هم نذاره این حق شماهاست نه اونا

من در كنار تو به هدفم ميرسم💪🏻
ما چیکار میتونیم بکنیم اخه ؟ وقتی بابام میخواد خونه رو بزنه به اسمشون

طلاها رو ندین!

تیکرِ چله ی امید،آرامش،توکل و مثبت اندیشی   ( اتفاقای خوبی در راهه اینو حس میکنم ) (من بهترینم و شایسته ی بهترینها  )‌‌‌