بچه ها سلام.من دو ساله عقدم.۵ روزه باشوهرم شدیدا قهرم.کارمون در حد افتضاح خرابه.مقصرم شوهرمه خیلی بهونه میگیره الانم اس ام اس داده باید ازهم جدا شیم.میدونمم خیلی دوسم داره.هیچ کس از خانواده شوهرم پاپیش نمیزاره برا حل مشکلمون.من فک میکنم شوهرم خیلی از بابام توقع داره تو حل مشکلات مالی و میگه تا مشکل من برا من پیش میاد بابات باید کمک کنه.خونوادش خیلی دخالت میکنن و موش میدونن بعدم خودشونو میکشن کنار.استقلال مالی و فکری نداره.مامانش خیلی روی مخشه.بهم بگین چیکار کنم.؟ولی اگه مامانش نباشه من مطمعنم شوهرم ادم خوب و سر به راهیه
پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
اگه شوهرت باهات خوب باشه،یه دنیا هم باهات بد باشه غمی نیس اما وقتی با خودتم خوب نیس، باید بررسی بشه ...
بدجوری باهات موافقم منم اگه شوهرم در مقابل بدیای مادرش پشتم باشه و طرف اونو نگیره حتی اگه بهم بدترین ضربرم بزنه برام مهم نیست
پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..
خیلی سخته....غصه دارم خیلی...همیشه من پا میزارم برا آشتی...اما میخوام که ایندفعه مقصره خودش پا بزاره اما داره بدتر میشه و امشب اس ام اس داده باید جدا شیم.میدونمم دل جدا شدن نداره هاااا..ولی اعصایمو خراب میکنهه
خیلی سخته....غصه دارم خیلی...همیشه من پا میزارم برا آشتی...اما میخوام که ایندفعه مقصره خودش پا بزاره ...
بگو باشه بیا جداشیم
نقطه ضعف دستش نده
بعد ک اومد برا اشتی براش شرط بزار بگو مامانت نباید دخالت کنه این فرصت اخرته