2777
2789
عنوان

این ازدواج به مشکل میخوره؟

359 بازدید | 34 پست

آقایی که مهندسی میخونه و خانمی که دندون پزشکی میخونه؟!

از نظر وضع مالی، خانواده ی آقا بهتره!

این کاربری برای منو خواهرمه، یکیمون خانم مهندس و یکی خانم دکتر ❤️🧡 درخواست دوستی ندید لطفا 🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه چرا  مشکل بخوره

آدامسی و آدامسی تو مبصر کلاسی تو امتحان فارسی نمره ی بیست میخواستی حالا که شدی رفوزه دلم برات میسوزه گریه نکن زار زار میبرمت شالیزار میفروشمت ۴ هزار ۴ هزار قدیمی خاک بر سر رحیمی رحیمی بیچاره ۴۰۰ تا بچه داره وقتی میره اداره سر کچلش میخواره 

با ی مورد که نمیشه گفت ولی خب اگه منظورت این تفاوتاییه که گفتی که فکر نکنم مشکلی پیش بیاد

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد

این یه جنبه خیلی کوچیکشه،بقیه چیزا رو روش تمرکز کن

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 

تفاهم نداشتهدباسن به مشکل بر میخوره. حالا تو ببین تفاهم وجود اره یا نه

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
برای چی بخوره؟؟؟

چون اخه ممکنه بعدا هی آقا بگه خانواده‌تون خیلی با ما فرق داره!

این کاربری برای منو خواهرمه، یکیمون خانم مهندس و یکی خانم دکتر ❤️🧡 درخواست دوستی ندید لطفا 🌸