2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من سزارین کردم انقد راضی بودم که نگو.نه کمردرد گرفتم نه چیزی.سزارین بهتره.

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

ببين شرايطتت چطوره 

هركسي بدنش و روحياتش فرق داره 

دكتر ميريم واسه ي همين ديگه، كه كمك كنه بتونيم تصميم بگيريم 

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘
هفته بعد 1 دی ماه گفته صب بیا بی حسم میکنه عزیزم... هزینه ی شما چقد گفته؟ 

من اصلا حامله نیسم میگم تو چطور داری سز میشی البته قیمت گرفتم 2800 بیمارستان نیمه خصوصی عسگریه اصفهان

هیچ

من روی دخترم که سزارین کردم خیلی خوب بود اما بچه دومی پسرم خدا نصیب دشمن هم نکنه بعداز اتاق عمل افتادم روی خون ریزی شدید درحد لخته خون مثل جکر می اومد زیر پام از یک شب تا فردا ظهرش من فقط یه بند ناله میزدم از درد وقنی هم اومدم خونه از گردن درد وکمر درد نمیشد تکون خورد کارم فقط امپول گاوی زدن بودن از بس امپول زدم وکیسه خون بهم وصل کردن