2777
2789
عنوان

خانم ها خواهش میکنم یه لحظه بیاین

171 بازدید | 23 پست

بسته بودن لوله رحم علائمی داره؟؟؟؟؟؟؟؟ 

من یه ساله اقدام کردم باردار نشدم سونو دادم آزمایش خون دادم شوهرم آز اسپرم داده مشکلی نداشتیم دوبار تا حالا دکتر عکس نوشته ولی نرفتم آخه میگن کسایی که آپاندیس عمل کردن امکان بسته بودن لوله رحم وجود داره من تاحالا عمل نکردم یعنی ممکنه لوله رحم من بسته باشه؟ تو را خدا بگید شما که لوله رحمتون بسته بود علائمی داشتید؟؟؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسته بودن لوله ها ممکنه یکی از دلایلش عمل باز شکمی باشه ولی دلیل نمیشه حتما بخاطر عمل بسته شده باشه، منم عمل نداشتم ولی خودبخود هر دو لوله هام بسته شده حتی عفونت خاصی ام نداشتم ولی لاپارا کردم گفتن بستست و بازم نمیشه، دلیلشم خدا میدونه چی بوده ...

خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نه دیگه با عملم باز نشد متاسفانه دیگه اومدم آی وی اف که اونم فعلا نتیجه نگرفتم

ایشاا... هر چه زودتر نتیجه بگیری

این ماه حتما میرم فقط امیدوارم بتونم بر ترسم غلبه کنم😭