2777
2789
عنوان

آقایون و خانوم ها بیایید نظر بدین واسه این معضل زندگی های امروزی

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 23 پست
اشتباه از تربیته عزیزم تربیتا اشتباهه اینکه مادر بهش یاد نداده زن داریو...اینکه یاد نگرفته تو سختیا ...

قبول دارم واقعا اونطور که باید مسئولیت پذیر نیستن ، همینطور بعضی اوقات خانومام اینطورن ولی تعدادشون خیلی کمه چون جبر و اجبار روی زن هست ولی مرد نه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا با نداری وارد زندگی میشه یک سال دوسال باهم در ارتباطی بعداز ازدواج اخلاق های ریشه ای رو متوجه م ...

به نظرم ازدواج باید عاقلانه صورت بگیره با دوستی ها فقط طرف عاشق میشه و عیب های طرف مقابل رو نمیبینه 

بعدم به نظرم پسری که به مادرش احترام بذاره بعدا به زنش هم احترام میذاره 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
معضل امروزی نیست قدیم بدتر بوده  فقط الان همونه ظاهر عوض شده ولی مغز مردا مثل بابابزرگامونه

اره 👍

ولی قدیما خوبیش این بود تو هر شرایطی مرزها و حرمت ها و حریم ها حفظ میشد 

الان زن و شوهر دعوا میکنن اول فضای مجازی میفهمه یا اولین جمله میرم دیگه برنمیگردم یا برمیگرده با هوو جوابشم اینکه این زن به من اهمیت نداد کم گذاشت حق دارم ، درصورتی که قدیم به مو میرسیدن ولی باز تو همون خونه بودن باز جلو ۴ نفر دیگه حرمت زنشو نگه میداشت حتی تو دعوا یا برعکس یا تو رابطه ها گرو کشی و بی رحمی نبود یا اکثر روابطشون صادقانه بود اینقدر مسئولیت پذیر بودن هرجور شده پای زن و زندگیشون  می ایستادن

بله صد درصد هستن رسانه هم خیلی مهمه فرهنگ سازی مهمه ک صدا و سیمای ایران برنامه هاش مخرب زندگیاس

بله 

و البته شبکه های مجازی مثل اینستا خیلی از برنامه های صدا و سیما پیشی گرفتن و بعضی موارد شبکه های ماهواره ای (که خودم موافق نیستم و ندارم ولی بعضی خونه ها رئیس خونه دلش میخاد دیگه زوره)

آیا قصد جسارتی داشتم به شما what? این ی سوال کلی بود شما هم میتونی نظرتو بگی  خب شوهر منم صبح ...

خب وقتی شوهر تو هم اینطوریه چرا همه رو مثال میزنی بعدشم من چیزی نگفتم که ناراحت میشی گفتم شاید شوهر شما ادم بیخیالیه که چنین تاپیکی گذاشتی وازدستش خسته شدی،اروم باش