دیشب شبی که ماه کامل شد رو دیدم آخه مگه میشه آدم اینقدر مظلوم باشه آخه کسی که عشقت باشه رو مگه میشه تو خواب خفه کرد آخه خدا لعنتتون کنه چرا سر برادرشو بریدین مگه چه بدی در حقتون کرده بود خدا لعنت کنه ریگی جنایتکارو
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچها من خیلی روحیم حساسه ولی دلم میخاد ببینم فیلم رو دانلودش کنم بنظرتون😔
نگاه نکن من حساسم از روزی که دیدم حالم بده ودرگیرشون هستم به خواهرم هم گفتم حق نداری ببینی حالا من نمیدونستم ماجراش اینقدر تکان دهنده است وگرنه نگاه نمیکردم
خیلی واقعیات هست که هیچ فیلمی نشون نمیده، خیلی بعده روح یه جامعه که من و تو عضوش هستیم با واقعیاتی جریح شه که برامون تشخیص دادن به صلاح ببینیم. جنایت های واقعی رو کسی جرعت بازگو کردن نداره
منم دیدم فیلمشو ، مهم اینه کی واقعیت رو نقل قول کرده باشه، یه سری واقعیلت هست که هیچوقت حرعت بازگو ش ...
بحث جرئت نیست ی واقعیتایی هست ک اینقدر دیدیم ک بهشون عادت کردیم واسه همین هیچوقت دیده نمیشه ب چشم نمیاد ولی آدمای زیادی رو از درون میخوره و نابود میکنه😔
لطفا لایکم نکنید مگه اینکه سخنِ خیلی حکیمانه و گهرباری گفته باشم😁اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن❤من آدم مهربونی ام فقط خسته ام میفهمی؟خسته!ولم کنین ولم کنیییییییییین😐☹😅
بحث جرئت نیست ی واقعیتایی هست ک اینقدر دیدیم ک بهشون عادت کردیم واسه همین هیچوقت دیده نمیشه ب چشم نم ...
منظورمو یا بد گفتم یا متوجه نشدی، عزیز من تو همین آبان انقدر جنایتا شد که یه روز اگه کسی جرعت بازگو کردنش رو داشته باشه دنیا به حال ما آدمهای کپک صفت گریه خواهد کرد .