2777
2789
عنوان

بارداری

84 بازدید | 11 پست

سلام خسته نباشید،من الان 37و شش روز هستم طبق دوتاسونو آخرم دکتر گفته دورشکم بچه رشدش کمه وازنظرهفته عقب تره میخواستم بدونم کسی اینجوری بوده؟؟؟اگ بوده راه حلی بهم بدین دارم دیوونه میشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این دکترا الکی ترس میندازن تو جون ادم .قبلا این چیزا نبود دورشکم دور پهلو دور ساق.استرس میدن فقط ب ادم.

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃
این دکترا الکی ترس میندازن تو جون ادم .قبلا این چیزا نبود دورشکم دور پهلو دور ساق.استرس میدن فقط ب ا ...

دیشب بس ک گریه کردم چشمام کامل ورم کرده،نمیدونم بایدچکارکنم😞😞

سونو32هفته یه هفته عقب،سونو36هفته3هفته

بیا برو مدارکت رو ببر پیش جنین شناس.دکتر پریناتالوریست اون فقط میتونه بهترین راهنمایی رو بکنه و کمکت کنه بقیقه دکترای زنان زایمان درست وحسابی‌نمیتونن راهنمایت کنن یا بگن خطر داره یا نداره

دیشب بس ک گریه کردم چشمام کامل ورم کرده،نمیدونم بایدچکارکنم😞😞

الکی استرس ب خودت اون کوچولو نده انشالله چیزی نیست صحیح سالم بگیریش بغلت.

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃
بیا برو مدارکت رو ببر پیش جنین شناس.دکتر پریناتالوریست اون فقط میتونه بهترین راهنمایی رو بکنه و کمکت ...

دکتر دیشب بهم گفت یه سونو رنگی بدم شایددستگاه دقیق نبوده چون همه آزمایش وسونو هام همه نرمال بودن فقط این دوتااینجوری بودن،حالا برای پسفردا نوبت دادن براسونو