2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصللللا

نه نگران نباش چون لکه بینی نداری من خودم اینجور شدم با لکه بینی که سقط شد البته دور از جون شما و نینیتون ...علایم بارداری هر روز متغیره نگران نباش

واسه مادر شدنم یه صلوات بفرست لطفا🙇

دوستان غیر از بی بی چک و آز روش دیگه ای هست ک بفهمیم باردار شدیم یا نه!؟من تو اقدام نبودم اما پیشگیری طبیعی داشتم این ماه بعد سیکل ماهانه یه چند روز پهلوم تیر میکشید و درد خفیف داشت ک گاهی بیشتر میشد دائمی نبود میگرفت ول میکرد گاهی میزد به شکم و کمرم.بعد چند روز خوب شد که انگار معدم بهم ریخته باشه نفخ داشتم چند روز اینطور بود باز حالت تهوع داشتم البته بالا نمیاوردما اما چند روزی حالتشو داشتم و انگار نزدیک گلوم بود و میخواست بیاد بالا نمیومد!!! الان اون حالتام خوب شده و گاهی درد کمر ک نزدیک به سیکا ماهانس اومده و یکی دوروز زده بود ب کشالم!!دیشب اجابت مزاج داشتم رنگش تغییر کرد انگار سبز تیره شد(ببخشید دیگه کامل گفتم بگم شاید کسی وضعیت مشابه منو داشته باشه کمک کنه) امروزم انگار نه انگار!!!هییییچ علامتی ندارم!!!!