من یک میوم ۳۳×۳۸ ساب سروز در قسمت خلفی رحم تا حدودی نزدیک به سرویکس دارم میشه باردار شود با این حال و خطرناک نیست به نظر شما موندم چکار کنم اونقدر دکتر رفتم هر کسی یک چیزی میگه بیشتر گیج شدم عفونت و التهاب رحمم هم دارم یک دکتر میگه زیاد چییزی نیست یکی میگه خیلی شدیده سر دوراهی موندم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مرسی از نظراتتون عزیزان التهابم خوب نمیشه چند ساله واقعا موندم دیگه چکار کنم چون تو بارداری اولم بی خبر بچم که بدنیا اومد مشکل داشت و شوک شدم الان بیشتر حساس و ترسیده شدم برای دومی
الان از ۴ تا خانوم یکیش فیبروم داره اگه جای بدی باشه خونریزی میده اگه نه که اصلا کاری نداره منم داشتم طبیعی الان ۳۴ هفته خدارو شکر باردارم اصلا نترس گل من
خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢
مرسی از نظراتتون عزیزان التهابم خوب نمیشه چند ساله واقعا موندم دیگه چکار کنم چون تو بارداری اولم بی ...
میشه بگی مشکل بچه ات چی بود
خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢
توی جواب پاپ اسمیرم قسمت التهاب دو تا مثبت خورده بود با قسمت عفونت قارچی یک دکتر متخصص معاینه کرد گفت زیاد نیست بعد یک دوره دارو برو اقدام کن بعد به خاطر حساس بودن و تجربه تلخی که داشتم پیش یک ماما که سابقه زیادی هم داشت رفتم گفت خیلی شدیده حالا موندم بعد این دوره دارو اقدام کنم یا نه
توی بارداری مثل اینکه باندهای آمنیوتیک پاره میشن و دور دست و پای بچه می پیچن و باعث قطع چند انگشت و بد شکلی پا میشن من تا موقع زایمانم اطلاع نداشتم سنوگرافی هم بهم هیچی نمیگفت از لحاظ مشکل ژنتیکم مشکلی نبود فقط مشاورها و دکترها میگن یک در هزاره بین افراد که شانس من بود برای همین الان برای اقدام دومی ترسیده و حساس شدم
چند سانت بود که باردار شدی الان چند سانته استراحت بودی
۳۴ در ۴۰ اره استراحت بودم بخاطر اینکه یه بار کورتاژ شدم سرویکسم پایین اومده بود
توی بارداری مثل اینکه باندهای آمنیوتیک پاره میشن و دور دست و پای بچه می پیچن و باعث قطع چند انگشت و ...
وای تو سونو ها بچه سالم بود بعد اینجوری شد
طبیعی بودی
به دلت بد راه ند ه خدا بزرگه عزیزم ذکر زیاد بگو خودتو بسپر دست خدا