2777
2789
عنوان

تکون نخوردن جنین در هفته ی ۱۹

| مشاهده متن کامل بحث + 11423 بازدید | 40 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مامایی خواندم استرس نداشته باش ولی کوچکترین چیزو با دکتر درمیون بزار وقتی شکر خدا انومالیش سالم ب ...

خوب الان سونو سه بعدی بهتره یعنی؟؟؟

دور از جون اگه بچه مشکلی‌داشته باشه میفهمن؟؟؟؟

ضرر نداره؟؟؟

عزیزم با دکترت مشورت کن اون مطمعنم علمش از من بیشتره سه بعدی ضرر نداره ولی شاید دکترت بگه لزومی نداره انجام بدی وقتی انومالیت سالم بوده فکرهای منفی و از خودت دور کن انشالله به همین زودی ها تند تند تکون هاشو حس میکنی

عزیزم با دکترت مشورت کن اون مطمعنم علمش از من بیشتره سه بعدی ضرر نداره ولی شاید دکترت بگه لزومی ندار ...

ممنونم🥰

ان شاءالله !!!!

الهی شما هم لذت بچه هاتون رو ببرین،دلم آروم شد با حرفاتون🌹

ممنونم🥰 ان شاءالله !!!! الهی شما هم لذت بچه هاتون رو ببرین،دلم آروم شد با حرفاتون🌹

مرسی از دعای قشنگت،انشالله گل پسرت صحیح و سالم میاد بغلت،بزرگترین ضرر به بچه استرس مادره به خدا توکل کن اونی که خودش داده محافظه ما فقط موظفیم به حرف های دکتر گوش کنیم و همه چیزو به خدا بسپاریم😍

گلم ایشاللا گل پسرت رو صحیح و‌سالم بغل بگیری. چند تا اقدام داشتی اون ماهی که باردار شدی؟ فقط یک اقدام روز تخمک گذاری یا یک روز در میان اقدام رفتی؟

سعی کنیم مهربان و مثبت اندیش باشیم 🌹
گلم ایشاللا گل پسرت رو صحیح و‌سالم بغل بگیری. چند تا اقدام داشتی اون ماهی که باردار شدی؟ فقط یک اقدا ...

ممنون عزیزم، پسر من دیگه تقریبا 4 ماهه است. 

من کلا 2 بار اقدام داشتم، یه بار موقع تخمک گذاری و یه بارم هفته ی بعدش