2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مسخره میکنن

نمیخواد که خودتو معرفی کنی که بوگو فلان ادرس ی چی به کابل برق آویزونه بیاین ببینید چیه خطرناک نباشه

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
روبروی پنجرمون توری فلزی ماهم مستاجر ...نمیتونم بزنم بیفته این چراخودش نمیفته

نزنی بهش ها!!! برق فشار قویه ذغال میشی!!!!

اگه دوست داشتی درخواست بده می‌پذیرم    ولی در مورد موضوعات سایت لطفاً بی دلیل درخواست ندین
اره ظاهرا تاوقتی اینجاییم باید قیافه زشتش رو تحمل کنم

به اداره برق زنگ بزن بگو آشغال افتاده میان تمیز می کنن بعد از چند وقت

تو نت سرچ کن اداره برق شهر فلان منطقه فلان یا از 118 بگیر

اگه دوست داشتی درخواست بده می‌پذیرم    ولی در مورد موضوعات سایت لطفاً بی دلیل درخواست ندین
واقعا؟یعنی این سیمها اگه بهشون دست بزنیم برق میگیره؟مگه سیم لخته؟

آره بابا!!! سیم لخته فشار قوی هم هست! قشنگ جزقاله میشی میره

پس چطور پرنده ها میشینن چیزیشون نمیشه؟

چون حلقه عبور جریان تو بدنشون ایجاد نمیشه که برق از بدنشون رد بشه بکشتشون

ولی تو از تو خونه یه پات رو زمینه یه دستت به سیمه قشنگ جریان از بدنت رد میشه میکشتت

همیشه این عبور جریان برقه که خطرناکه اگه جریان ایجاد نشه چیزی نمیشه 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز