2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوپر میوه داریم چی دوستداری

عه مام سوپر مارکت داریم اخه گفتی مشتری نیس کنجکاو شدم

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
حالا حواست باشه بره خونه مادرش جای دیگه نره بعد بچه بغل بیاد خونه    

اولين.باره شب نيومد خونه

ميگه آبرومو بردي جلوي همسايه ها

بهش فحش دادمو و جيغ ..

سال نو افكار نو   سال نو اندام نو  
چند روز دیگه مقاومت کنی بو گندش همه محله رو ورمیداره

وای خدا خیلی سخته...صبح میشورم ..😷

خدا جونم خیلیامون حال دلمون خوب نیست خود هوامونو داشته باش و حالمونو خوب کن..الهی آمین رب لاتذرنی فردا و انت خیر الوارثین...
اولين.باره شب نيومد خونه ميگه آبرومو بردي جلوي همسايه ها بهش فحش دادمو و جيغ ..

کار خوبی کردی

چطو اون بزنه

ولش کن اصلا اونقد پی مهلش کن خودش برگرده

یه وقت منت کشی نکنی

برای باردار شدن سوالی داشتین اگه بتونم کمکتون میکنم
اولين.باره شب نيومد خونه ميگه آبرومو بردي جلوي همسايه ها بهش فحش دادمو و جيغ ..

وای من اینکارو کنم شوهرم میکشتم..یعنی صدامو همسایه بشنوه انم درحال فحش دادن بهش دقیقان خونمو میریزه

خدا جونم خیلیامون حال دلمون خوب نیست خود هوامونو داشته باش و حالمونو خوب کن..الهی آمین رب لاتذرنی فردا و انت خیر الوارثین...
خوشبحالتون انشاالله همیشه پر مشتری و پر رونق باشه ولی در کل بعد اوضاعی شده 

ممنون گلم

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
کار خوبی کردی چطو اون بزنه ولش کن اصلا اونقد پی مهلش کن خودش برگرده یه وقت منت کشی نکنی

نه بابا اصلا اهل منت كشي نيستم ولي خب دركل مرد خوبيه 

فقط وقتي عصبي ميشه خر ميشه يهو يه چيزي پرت ميكنه

سال نو افكار نو   سال نو اندام نو