2777
2789

من از ۱۰ عادت ماهانم یک شب در میون اقدام داشتم تا۲۱ عادتم

بعد الان۲روز مونده به موعدم چندروزه زیر دلم درد میکنه طوری که ببخشید میرم دستشویی انگاریزیر دلم یه چیزی تکون میخوره دردم میگیره ۲روز پیشم زیر نافم درد میکرد فشارش میدادم زیر دلم درد میگرفت

ترشحات شفاف و ابکی و گاهی سفید کمی دارم

کمر دردم دارم

پریود منظم دارم و دوفاستون میخورم حتی ماه قبل دو روز جلو انداختم

اینا میتونه نشونه خوبی باشه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاءالله ک خیره و بارداری عزیزم بزار چن روز از پریودت بگذره اگه نشدی بیبی بزار 

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل... 🖐😐             نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه،پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو 😑

ی بی بی چک بزن گلم انشاالله بارداری اما علایمو جدی نگیر چون علایم پری و بارداری یکیه من اجیم میگه انقد درد داشتم گفتم الان پری میاد ولی نیومد باردار بود

برای نی نی دار شدنم یه صلوات میفرسی؟
منم همیشه این علائم رو‌داشتم اما وقتی حامله شدم هیچ کدوم از این علامت ها رو نداشتم فکرتو درگیر نکن، ...

منم کلی علایم داشتم این چندماه درست میگی ولی این مدل دل درد و نداشتم تاحالا یعنی میرم دستشویی ببخشید قشنگ حسش میکنم  دردم میگیره