2777
2789
عنوان

وزن گیری جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1262 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای پس چیکار کنم شروع شه 

باید ورزش کنی اسکات و توپ خاکشیر و گلاب زیاد بخور تا دهانه نرم بشه 

میگن قرص گل مغربی هم خوبه ولی تو نزار شاید بد باشه فقط ورزش کن دم کرده و اینا هم زیاد نخور چون تو ضربان بچه تاثییر میزاره فقط ورزش و خاکشیر و گلاب

خدا جون لطفا لطفااا کوچولومو حفظ کن برام.به دست تو سپردمش😘😔
والا ما میخایم بزاییم به اونا چ که اینجور چیزارو اجباری کردن 

همون...الا شانس باهامون یاری کنه...الان من تنگی نفس هم دارم میخوام این راهم برم ببینم میشه ک سز شم.بعدش اینجا میزارن تو سه روز درد بکشی اگ نتونستی و نشد بعد میبرن برا سز عجب ادمایین

الهییییییی بگردم 😍😍😍😍 خدایا رفتی ۲۳ شکرت خدا  خیلی خوشحالم برات عزیزدلم

سلاممممممممن عزیییییزم خوبی😍

من که خودمو کشتم از اول بارداریم ۴ کیلو اضافه کردم. الان طی دو هفته دوباره ۱ کیلو کم کردم  

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم
خیلی برات خوشحالم ...واقعا شکر خدا  الهی به سلامتی و راحتی بگذرونی و فارق بشی🌷😍

مرسی عزیزدلم ب زودی منم ی نینی بغلت ببینم الهی