2777
2789
عنوان

این رابطه رو باید تموم کرد؟

247 بازدید | 17 پست

خیلی دوسش دارم خیلی همو دوس داریم ولی مطمئنم خانوادم قبول نمیکنن که بعدها ازدواج کنیم.پس چرا ادامه بدیم و هی وابسته تر شیم؟ اما از طرفی هم نمیتونم ازش جدا شم دوسش دارم. همینطوری هم کم همو میبینیم .هر سه هفته یا هر ماه همو میبینیم.چون من بخاطر دانشگاه اومدم یه شهر دیگه و حدودا هزار کیلومتر فاصله هست یعنی حدودا ۱۴ ساعت با قطار. نمیدونم باید چیکار کنم واقعا....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلایل مخالفت خانواده ات از نظر خودت قابل قبول هست؟

خانوادم فعلا که چیزی نمیدونن.ولی بعدا میدونم که بخاطر شغل و وضعیت مالی و تحصیلاتش و خانوادش که به خانواده ی ما نمیخورن،مخالفت میکنن

خانوادم فعلا که چیزی نمیدونن.ولی بعدا میدونم که بخاطر شغل و وضعیت مالی و تحصیلاتش و خانوادش که به خا ...

پس تقریبا تناسب زیادی با هم ندارید 

با اینکه خیلی سخته ولی اگر الان کات  کنی راحت تری چون بعضی مسائل نمیشه درستش کرد 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد