2777
2789
عنوان

درد تومور مغزی چه جوریه؟

50090 بازدید | 22 پست

چه قسمتی از سر و چه جوری درد میگیره توی بیماران تومور مغزی؟

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
بسم الله بلابدور عزیزم

😂 بگو خب اگه میدونی

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اول بگو چیشده

خیلی از تومور ها اصلا درد ندارن

و اینکه بستگی به جای تومور داره

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

یکی از اقوام ما داشت بیشتر از سردرد بیحسی دست و پاش اذیتش میکرد در حدی که یه قاشق نمیتونست بگیره 

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
تو اول بگو چیشده خیلی از تومور ها اصلا درد ندارن و اینکه بستگی به جای تومور داره

چند وقتیه سرم درد میگیره ... پشت سرم بیشتر 😖

کل سر میگیره ولی بیشتر پشتو گردن

نکنه تومور دارم😟

یکی از اقوام ما داشت بیشتر از سردرد بیحسی دست و پاش اذیتش میکرد در حدی که یه قاشق نمیتونست بگیره&nbs ...

انشالله حالش خوب بشه‌....😔

خدا نکنه نگو همچین حرفیو چطور شدی مگه

سردرد میشم بیشترم پشت سرمه 

چند وقتیه سرم درد میگیره ... پشت سرم بیشتر 😖

صاف رفتی سراغ تومور😂😂

فکر کنم توی گوگل سرچ کردی

سردرد هزارتا علت داره آخریش توموره

ببین توس سبک زندگیت چه تغییری دادی

مصرف آبت رو بیشتر کن

شبها سرت رو جای گرم بزار و بخواب

کمتر به گوشی و تلویزیون و کامپیوتر نگاه کن

شاید چشمات ضعیف شده

شاید سرما خوردی

شاید کم خوابی داری

شاید سرتو توی یه حالت بد نگه میداری

شاید شبها بد میخوابی

.

.

.

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

انشالله حالش خوب بشه‌....😔

احتمال داره میگرن باشه 

تومور خیلی علائم دیگه داره مثل تهوع صبح گاهی ،بیحسی دست و پا چون عصب تحت فشار میزاره

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»