2777
2789

خانما عزت نفس و اعتماد بنفسم پایینه چکار کنم؟لهجه هم دارم از چهره خودمم ناراضی ام قبلا چاق بودم چهره خوبی داشتم اما لاغر و زشت شدم تازه وزنم ایده آل شده اما صورت بسیار زشت،از تزریق ژل گونه هم میترسم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا چیکار خانواده شوهر دارین.سرتون تو زندگی خودتون باشع.بشین بزاشوهزت خوشگل کن .اصلا چ ربطش ب خانوا ...

اخه خیلی خردم کردند من خیلی دوسشون داشتم اما هی از طرف اونا بیمحلی و بیتوجهی میبینم هرچی محبت زیادتر میکنم بیشتر دوتا دختره پدرمادره رو کوک میکنن میندازن توو جان ما

توکه کلا خودتو شستی گذاشتی کنار. اوضات خیلی داغونه.اصلا بخودت احترام نمیزاری. توقع داری دیگران حلوا ...

ولا.بابا زندگی خودتونه پیشرفت کنین کلاس برین زبانای مختلف یاد بگیرین با سواذ باشین کار کنین دو نفری زندگیتونو بسازین.اگ اونقد خودتونو مشعول کنین یاد خانواده شوهرم نمیکنین چ برسع اهمین داشت باشع چ نظری راحبت بدن.اونقد مهمه؟؟؟؟؟؟؟؟خودت برا خودت مهمی.

اخه خیلی خردم کردند من خیلی دوسشون داشتم اما هی از طرف اونا بیمحلی و بیتوجهی میبینم هرچی محبت زیادتر ...

ولله بدرک.خوبی کن ب حد و اندازه.مغرور باش.با کلاس باش.پیشزفت کن.اگم اومدن سمتت مودب جواببذه.سطح سوادتو ببرو بالا.اصلا مقایسه نکن خودتو باهاشون.ب جایی برس از هر لحاظ ک حسرتتو بخوزن..تو فقط شوهرتو با خرگگهر ترفندی نگه دار برا خودت.

ولا.بابا زندگی خودتونه پیشرفت کنین کلاس برین زبانای مختلف یاد بگیرین با سواذ باشین کار کنین دو نفری ...

دوتا بچه دارم نمیتونم هیچ کاری کنم ،همش برا بچم نذر میکنن الکی بعد بجا نمیارن بچم مریض میشه میگن میزنگیم خبرش میگیریم ک بردی دکتر یا نه نگران بچه ایم اما دریغ از یه تماس،ازین ناراحتم چ بدی کردم چ بدی دارم ک اینهمه باهام بدند 

ولا.بابا زندگی خودتونه پیشرفت کنین کلاس برین زبانای مختلف یاد بگیرین با سواذ باشین کار کنین دو نفری ...

تاوقتیکه خودت براخودت ارزش قائل نشی ،هیچ احدی برات ارزش قائل نمیشه. این تو هستی ک تعیین میکنی باهات چجور رفتارشه.

دوتا بچه دارم نمیتونم هیچ کاری کنم ،همش برا بچم نذر میکنن الکی بعد بجا نمیارن بچم مریض میشه میگن میز ...

خب عاقلم هستبی بزرگم هستی.من هجده سالمه.

بفکر دوتا بچت باش.مگ تو مونده زنگ اوناییی؟اونقد خودتو بگیر ک محتاج اونا نباشی.بزو با خاتواده خودت گرم بگیر.اومدن خونت قدم زو چشم نیومدنم فدا سرت.زنگم زدن درس ج بده نزدنم بدرک.بشین توخونه کیک درست کن کلی کار کن خانوم باش.مگ بچه دسن و. پاتو بسته.

ی زنمن ضعیف خونه دار رک بگم ب هیچ دردی نمیخوره.نشسب غصه خونواده شوهر میخوری؟فردا پیر میشن میمیرن.

خودتو بساز فقط خودتو و بچه هات.خودتم اسیر بچه و پخت و پز نکن.ی زن خونه دار ضعیف ک افتاده تو این فکرای مضخرف.این تو نیستی خودتو درست کن

خودتو