2777
2789
عنوان

قیمت آپارتمان در نقاط مختلف تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 43 پست
پس من خیلی تعطیلم فک کردم میشه پایین های تهرانم پیدا کرد

به خدا ارزش پولمون کم شده .. والا متری چهار تومنم خیلیه .. 

خدا همه رو به راه راست هدایت کنه به خصوص اونهای که باعث گرونی خونه هستن

این منم من، زنی تنها در استانه فصلی سرد.. و این هم دخترم، دختری تنها در استانه فصلی سرد و این هم شوهرم ،شوهری تنها در استانه فصلی سرد😅😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس من خیلی تعطیلم فک کردم میشه پایین های تهرانم پیدا کرد

پیدا میشه عزیزم

باید بگردی

چقدر پول داری؟

چیا برات مهمه؟ چند متری میخوای؟ میتونی وام بگیری؟ میتونی اجارش بدی؟

همه اینا رو حساب کن

بعد خیلی بگرد دنبالش

ما تازه خونه خریدیم اول با پولمون طبقه 4 بدون آسانسور میشد خرید تازه 10.12 ساله خیلی گشتیم الان خدا رو شکر یه جا خریدیم نوساز، طبقه 4، با پارکینگو آسانسورو همه چی

همون محل همون منطقه

[QUOTE=115889410]پیدا میشه عزیزم باید بگردی چقدر پول داری؟ چیا برات مهمه؟ چند متری میخوای؟ میتونی وام بگیری؟ میتون ...[/QUOTE

200تومن وام دار هم باشه میتونیم قسط بدیم فکر کردم بشه یه 45 متری بخریم لی ظاهرا خیلی گرون 

استارتر عزيز انديشه فازهاي جديدش فوق العاده شيك و زيبا ساختن. با اين قيمتا ميتونين اونجا پيدا كنين. بعدم تو گوگل اگر خواستين اينو سرچ كنين: "فروش آپارتمان با متراژ ٤٥ متر"

من مرد هستم و شديداً طرفدار حقوق بانوان چون قهرمان و اسطورهء زندگيم زنى بنام "مادر" بود
[QUOTE=115889410]پیدا میشه عزیزم باید بگردی چقدر پول داری؟ چیا برات مهمه؟ چند متری میخوای؟ میتونی وا ...

100 درصد میشه

همین دیوارو بگرد به 4 تاش زنگ بزنی دیگه خود بنگاهیا بهت زنگ میزنن برات پیدا میکنن