2777
2789

یکی تو تاکسی نمیدونم چی چی کار میکنه (اسم اپلیکیشنشو بلدنیستم ولی اسنپ نیست) مشتری گفته باشماره کارتم بزنید به حساب اینم زده و شب که مست بوده باحال خرابی از رو بدبختی شماره کارت یارو رو برداشته(توگوشیش مونده بود)۱ونیم میلیون زده به حساب خودش.بعدا که هوشیارشده ۲تومن زده بع کارت یارو واسه عذرخواهی

💙خدایا ما روتو خیلی حساب کردیم🤲🙏🏻💙

شاکی هم گفته من رفتم شکایت کردم دیگه دیره منم نمیبخشمت.منم ببخشمت جرم عمومی کردی قانون ۱ونیم تا ۳ سال میندازتت زندان

این اقا پدرش ۲ ساله فوت شده با وضعیت بد جلوی چشمش.ینی از نظر روحی روانی داغونه اگر بره زندان زنده نمیمونه

کسی راهی بلده؟ ممنون میشم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوردن مشروبات الکلی

اون که اصلا مهم نیست چون تو خونه بوده راهی واسه اثباتش نیست. میخوام برونم واسه این کاری که کرده چطور میشه از زیر جرم عمومی در بیاد

سلام ممنون گلم همچنین  خوبی ؟ کجایی پس

درگیرم خیلی وقت بود نیومده بودم اینجا

حال روحیم زیاد مساعد نیست

نی نی کوچولوت چطوره😍

درگیرم خیلی وقت بود نیومده بودم اینجا حال روحیم زیاد مساعد نیست نی نی کوچولوت چطوره😍

اخی عزیزم 

امیدوارم خدا بهت ارامش بده 

اونم خوبه دستبوسته

نامزدت چطوره؟

بابات و خانمش چطورن؟

اخی عزیزم  امیدوارم خدا بهت ارامش بده  اونم خوبه دستبوسته نامزدت چطوره؟ بابات و خانمش ...

جداشدیم عزیزم 

بقیه خوبن خداروشکر❤