2777
2789
عنوان

دکتربهم گفت بایدبچه دارشی درحالی ک دارم میخونم ک سال بعدکنکوربدم

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 33 پست

بنظر من بچه از درس واجب تره، درسو میتونی یکی دو سال مرخصی بگیری ولی بچرو چی؟ من خودم ترم پنج حامله شدم و گذروندم بی مشکل، ترم شش هم قصد دارم بگیرم با اینکه عید بچم ب دنیا میاد، امید دارم ک بتونم عید تا تابستونو با بچه و دانشگاه بگذرونم و عقب نیفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن ولی امکانش هست ک ب مشکل بخورم

شمام مثل خواهرم من نمیگم آدم چند تا بچه داشته باشه ولی یه دونه رو باید داشته باشه اگر خدای نکرده بعدا نتونی بچه دار شی هم به روحیه خودت لطمه میخوره چون حس مادری یه چیزیه که همه خانم ها دلشون میخواد تجربه کنن هم امکان داره تو زندگی خانوادگیت مشکل پیش بیاد . 

ن ولی امکانش هست ک ب مشکل بخورم

اهان ب نظرم درستو بخون

ی دوست دارم قصدش کنکور ۹۹ بود کلی کتاب خرید و میخوند

احمق جلوگیری نمیکرد باردار شد

تمام آرزوهاش ب باد رفت

اونم کسیو نداره مراقب بچه باشه

درسو گذاشت کنار

میخواست مامایی بخونه

تا چهار پنج سالگیشم درگیره بطور کامل

آیندتو از دست نده اگه بعدا میشه بچه دار شد

لطفا اگه مخابطم شما نیستی ریپلایم نکن. هرکی سرش تو کار خودش باشه
هزینش زیادنیست؟ 

امرور تو برنامه پایان ناباروری مطگفت خانومایی ک بدلیل اجتماعی نمیتونن باردار بشن جنین یا تخمک فریز کنن تا موعدش برسه و سر زمان دلخواهشون باردار بشن

والا قیمتشو نمیدونم با دکترت مشورت کن

آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند
شمام مثل خواهرم من نمیگم آدم چند تا بچه داشته باشه ولی یه دونه رو باید داشته باشه اگر خدای نکرده بعد ...

لطف داری عزیزم ممنون واقعا من خودم میمیرم واسه بچه

اهان ب نظرم درستو بخون ی دوست دارم قصدش کنکور ۹۹ بود کلی کتاب خرید و میخوند احمق جلوگیری نمیکرد با ...

واقعا نمیدونم منم ن دوست دارم آیندموازدست بدم ن میخوام حسرت مادرشدنوبخورم