2777
2789
عنوان

الکی حساس شدم

149 بازدید | 15 پست

به تازگی یه زمین خریدیم، شوهرم کارای پروانه زمین رو به یه شرکتی سپرد، یه خانمه کارای پروانه رو انجام میده و بخاطر کاراش با شوهرم در تماسه، شوهرم بسیار ادم‌ پاکیه، هیچوقت با هیچ خانمی گرم نمیگیره، حتی با خواهرام، با همه رسمیه، از رو فضولی یه شب رفتم تو گوشیش و مکالماتش رو گوش دادم، همش در مورد کار و... من اصلا اصلا آدم حساسی نیستم ولی عجیب رو این یکی حساس شدم

البته خانمه زیاد اهل رعایت نبود، همه تماساش کاری و عادی، تو یکی از تماساش شوهرم با شوخی و خنده گفت که کار چی شد و پیگیری نمیکنی و پرس نمیکنی و.. اینکه پول گرفتی و رفتی و.. اونم با خنده جواب میداد

در حد چند جمله

میدونم واقعا احمقانه هس ولی دائم تو ذهنم کلمات رو تکرار میکنم و ناراحتم، الکی ذهنمو مشغول کردم، واقعا نمیدونم چرا چند جمله باید منو بهم بریزه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسواس فکری شروعش همین چیزاست . بریز دور افکارت

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

اگه به شوهرتون اعتماد دارین این فکرای منفی رو دور کنید .تجسس هم نکنید تو کارش .البته منظورم بیخیالی هم نیس.ولی وقتی رفتی تو کار سر مچ گرفتن خیلی شیطون میره تو جلد ادم ک ذهنو بهم بریزه

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
شوهرت دقیقا چی گفته بود بهش نفهمیدم

زنگ زد گفت پرسی از ما نمیکنی

اونم گفت دیدم خودت سردی منم گفتم چهچهه بهتررر

شوهرم گفت آه چه بهتر، پول گرفتی و رفتی و...

با شوخی و خنده و... می گفتن 

زنگ زد گفت پرسی از ما نمیکنی اونم گفت دیدم خودت سردی منم گفتم چهچهه بهتررر شوهرم گفت آه چه بهتر، پ ...

خب حق داشتی ناراحت بشی اگر عکسش برای شما پیش میومد واکنش همسرتون چی بود!!اینجا انقدر شوهرا خیانتکارن که برای خیلی از خانما این مسئله عادیه ولی من به نظرم زیاده روی همسرت بوده و گلم هیچ مردی از عشوه خرکی یه زن در امان نمیمونه

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
خب حق داشتی ناراحت بشی اگر عکسش برای شما پیش میومد واکنش همسرتون چی بود!!اینجا انقدر شوهرا خیانتکارن ...

شوهرم خیلی خیلی رو کارای من و رفتارم حساسه

خانمه هم دیگه خیلی خودمونی برخورد میکنه