2777
2789
عنوان

به من اجازه ندادن داخل مهد کودک رو ببینم نظرتون چیه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 23520 بازدید | 172 پست
امروز هم رفتم مهد نارنجی رو دیدم. گفت 228 میگیره از ساعت 7 صبح تا 5 بعد از ظهر. غذا میده. اما میان وعده باید خودمون بیاریم.

7 تا بچه یک تا دو سال و یک مربی کمک مربی

به نطر من نارنجی شبیه مهد بود برعکس بقیه که استاندارها توش رعایت نشده بود.

اتاق بچه ها رو دیدم. مربی ب نظرم جوون نبود و یا بهتر بگم صلا حس جوونی نداشت ولی باتجربه بود. ولی کمک مربی جوون و خوب بود.

اتاق تعویض تمیز بود.

مربی بیار خوب پاسخگو بود و خیی منطقی جواب میداد و الکی تبلیغ نمیکرد.

به نظرم خوب بود.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام.امروز رفتم مهد نهال تو سیمون بلیوار خیابان مخابرات رو دیدم.ظاهر ش از بقیه مهد هایی که دیده بودم بهتر بود.نور گیر بو د تمیز دستشوییهاش هم تمیز بود.تعدادشون هم فعلا کم بود.مربی 4 تا5 ساله ها سهیلا خانم بود.خوشم اومد.ولی راستش چشمم ترسیده.شهریه اش هم با کلاس خلاقیت 200000 تومن میشد تا ساعت 2.وتمام وقت 220000 تومن.20000تومن جدا کلاس خلاقیت میگیرن.زبان هم همزمان یاد میدن که زیاد فکر نکنم خوب باشه.حالا اگر کسی بچه اشو اونجا میزاره بیاد و نظراتشو بگه لطفا.
1.کارگاه خلاقیت مادر و کودک 4-3 سال.شنبه و دوشنبه ساعت 18-17 (نیم ساعت بازی رایگان)

2.کارگاه خلاقیت مادر و کودک 3-2 سال.یکشنبه و سه شنبه ساعت 17-16(نیم ساعت بازی رایگان)

3.سفال 4 سال به بالا .سه شنبه 20-19 (نیم ساعت بازی رایگان)
4.نقاشی7-4 سال شنبه 19-18 (نیم ساعت بازی رایگان)
5.ژیمناسیک .یکشنبه و سه شنبه ساعت 17-16 ( نیم ساعت بازی رایگان )

6- یوگای مادر و کودک چهارشنبه ساعت 20-19 ( نیم ساعت بازی رایگان )

باشگاه کودک تماشا 22374857

سلام

من پارسال دخترم رو مهد نال می بردم. بسیار هم راضی بودم. البته هیچ مهدی رو نمی شه گفت که 100% خواسته های ما رو برآورده می کنه، ولی نسبتا مهد خوبیه. هم تمیز و مرتبه. هم مربی های خوبی داره. مربی 4-5 سال پارسال شقایق جون بود که خانم جوان و خوش رفتاری بود.
امسال دخترم پیش دبستانی می ره و چون من تاکید داشتم که حتما پیش دبستانیش رو توی مدرسه بره دیگه نهال نبردمش. یعنی اگر امسال هم می خواستم مهد بره حتما می بردمش نهال ، با اینکه با تغییر محل مهد کلی راهم دور می شد.

امیدوارم شما هم از جایی که دلبندتون رو می ذارید راضی باشید.
منم دخترمو مهد کوشک نونهالان میبرم.واقعا راضیم.شاید کم .کاستیهایی داشته باشه اما در کل عالیه.دخترم هر روز بااشتیاق فراوان میره مهد.اموزشهاشم خوبه.مربیها ومسولین همه پاسخگو وشاد ومهربون.واقعا راضیم.