مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.
از صبح تا شب با خواهرش تو سر همدیگه میزنن لابه لاش ۵ دقیقه هم بازی میکنن 😑
صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم دخترم ۴سالشه تازه از صبح تا ساعت ۴.۳۰ مهده ولی از وقتی میادد بازم همش کلافس دوست داره بازی کنه اگه هم بازی نکنم نارحات میشه یا میشینه تلویزیون دیدن که اونم حوب نیست
من بچم پنج سالشه منو دیوونه کرده دارم از غصش دق میکنم خیلی بد غذاس فقط دنبال شیطونیه فقط خونه رو بهممیریزه فقط کثیف کاری وفتر تقاشی میخرم براش ی خط میکشه توش برگه رو میکنه میندازه دور وای راه میره نق میزنه تو سرم از خاب بیزاره عصن ی وضعی دارم