2777
2789
اره برو فيلم خارجذ ببين سريال هرجايي رو بگير عاليع بخدا 

انقد فيلم خارجي ديدم كه نگو الان اومدم بزنم تو خط ايراني ولي جز متري شيشو نيم كه آبكي نبود فعلا چيزي پيدا نكردم

شنيدم قشنگه امروز سركارم ميگفتن.يادم رفته بود.خوب شد گفتي يادم افتاد ممنون💝

خواهش میکنم عزیزم الناز شاکر دوست ترکونده تو این فیلم هوتن شکیبا هم انصافا خیلی خوب بود جایزه ی زیادی گرفته این فیلم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهش میکنم عزیزم الناز شاکر دوست ترکونده تو این فیلم هوتن شکیبا هم انصافا خیلی خوب بود جایزه ی زیاد ...

آره من نديدم فيلمشو ولي يك روز تمام آهنگشو گوش ميكردم چاوشي خونده

آره من نديدم فيلمشو ولي يك روز تمام آهنگشو گوش ميكردم چاوشي خونده

اره منم اولش بخاطر چاووشی رفتم دیدم خیلی خوب بود به جرئت میتونم بگم بهترین فیلم ایرانی ای که دیدم نمیدونم چرا انقد خوشم اومد هم تراژدی هم عاشقانه ...

عصبانی نیستم که مزخرف بود . از نوید محمد زاده بعید بود .سیزده رو ندیدم . 

شوهرم من ی تیکه شو ب دهن گرفتع ازش میپرسم دوستم داری میگه اره خرتم سگتم دیونه تم😂

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍